Kendall Jenner treperi bojnik Underboob tijekom noći s djevojkama s njezinim modnim palsom

Noćna djevojčica za model trio Kendall Jenner, Bella Hadid i Hailey Baldwin ne bi bila potpuna bez pokazivanja neke ozbiljne kože.

Dok napušta Cipriani u New Yorku kako bi stvorio rođendan kolege prijatelja, Držite se s Kardashijanima osobnost je osigurala da je bila zvijezda večeri, a odlučila se za slankast bijeli usjev koji je stavljao svoj zavidan kormilar na zaslon. Niska složena, dekonstruirana vojna zelena mini suknja, crveni sandale i jednostavan privjesak zaokružili su 21-godišnju seksi ansambl. 

TK
Gotham / GC Slike

Izašavši na nešto blagonakloniji izgled, Hadid se zaglavio u crnoj haljini, u mini haljini s dugim rukavima u vratima čamca, koju je podigla čizmama od crne čizme i visoka glitza u obliku slojevitih zlatnih ogrlica i narukvice. Lice Bulgarija skočilo je iz monokromatskog izgleda s malom kutijskom torbicom, koja se spuštala preko ramena za obilazak sredinom tjedna.

TK
Gotham / GC Slike

Na drugom kraju crno-crvenog spektra, Hailey odabere više smionu verziju nijanse sportom malog crnog straploziranog broja s uronjenom dekoltea. Uzimajući znak iz Bellaove knjige stila, dvadesetogodišnjak se nagnuo na zlatnim ogrlicama i ogromnim naušnicama, prije nego što je završila s kasno navečer izgledala tisućljetnom ružičastom torbicom i hladnom kombinacijom sandalica.

TK
Gotham / GC Slike

RELATED: Kendall Jenner i Hailey Baldwin pokazuju off Abs u odgovarajućim ansamblima za vježbanje

Izgleda dobro, dame!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

6 + = 16

map