Konačni 5 pokazuju ablaciju za dane koji vješaju na plažu nakon epskog olimpijskog trčanja

R & R nikad nije bio zaslužniji. Američki ženski gimnastički tim uzeo je malo vremena da se odmori u subotu nakon svojih povijesnih pobjeda na Olimpijskim igrama u Riou. Trgovanje njihovim izvedbenim leotardima za bikinije koji su pokazali svoje stijene i zavidne kormilar, Final Five pogodio je plažu za neke restorativne zabave na suncu.

Četverostruki zlatni medalist Simone Biles, 19, odveo je Snapchat da podijeli pogled na opuštajući dan na plaži. Kapetan momčadi Aly Raisman, 22, uzvikne: “Hej! Plaža! Konačno”, u Bilesovom videu prije Bilesa, Raismana i Madison Kociana, 19, vide se u pijesku. Trio se širi, i sigurno im se dosta osmijeh.

��✨ @madison_kocian

Videozapis koji je postavio Simone Biles (@simonebiles)

Dana 9. kolovoza Final Five je uzeo zlatnu medalju u ekipnom natjecanju. Također su napravili povijest s impresivnim ukupnim brojem od devet medalja, od kojih je većina osvojila bilo koja ženska ekipa od Olimpijskih igara 1972. u Münchenu, gdje je Sovjetski Savez osvojio 10, prema web stranici Team U.S.A..

konačni 5 embed
SIMONE BILES / SNAPCHAT

U drugom trenutku, Biles se naslanja na bazen s Laurie Hernandezom, 16. Dok nastavlja zarobiti svoje slobodno vrijeme, Biles i njezini suigrači su tvrdoglavi i slavljenički, budući da se u eksploziji visi i uzima poglede.

RELATED: Američki olimpisti Simone Biles i Aly Raisman su baš poput nas i ne mogu se oduprijeti McD’s Fries-vidi njihov epski ‘gram

Sada, osim što slave svoje pobjede uz bazen i na plaži, tim ima zatvaranje ceremonije da se radujemo. Događaj će biti poseban za Final Five, jer je Biles odabran kao nositelj zastavice tima USA.

“Nevjerojatna je čast biti odabran kao nositelj zastava mojih timskih suigrača”, rekao je Biles. Ovo iskustvo je bio san o životu za mene i moj tim, a smatram joj privilegijom predstavljati svoju zemlju, United Olimpijskim odborima država i američkim gimnastikom nosivši našu zastavu. Također želim zahvaliti gradu Rio de Janeiru, i cijeloj zemlji Brazilu, za održavanje nevjerojatnih Igara. “

Živjeli ovoj talentiranoj skupini sportaša!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 1

map