Koristite ovaj trik od celebrity frizera Jen Atkin, i nikad se nikad neće Deal With Flyaways

Baw Jen Atkin
Andreas Branch / Variety / REX / Shutterstock

Angelique Serrano

20. ožujka 2018. u 9:00

“Instagram je promijenio moj život”, kaže frizer Jen Atkin. “Bio sam jedan od prvih [pro] na postavljenim da gnjaviti sve i tražiti selfie [pokazati] moj posao. Nikad se nisam sramio zbog toga. “

Zahvaljujemo na tome: Sada, više od 5.000 snapsa i 2.2 milijuna Instagram sljedbenika kasnije, Atkin ima fan klub koji uključuje Bella Hadid, Chrissy Teigen, i više od jednog Kardashian, plus mahnito uspješne linije proizvoda zove Ouai (izgovara “način” ), ideje za koje je gužva dobila na društvenim medijima. “Prva stvar za mene uvijek je bila taj dijalog sa svojim sljedbenicima.”

Povezano: Ovo je haljina Alexa Chung želi biti ukopan u

Donato Sardella / Getty Images

Prije nekoliko godina, jahanje onih nevjerojatnih valova koji su bili poznati po stvaranju “dobila sam ponude marki koje bih prethodno umro da razgovaraju”, kaže ona. No, rukovoditelji “uglavnom su govorili:” Želimo pretvoriti vaše 15 minuta u karijeru. “Bilo je tako skupe. To me je natjeralo na stvaranje ženske marke. “Dakle, 2016. godine Ouai je bacio u Sephoru cvjetnim mirisnim stylerima koji su postali neposredni mamci za kosu.

Ali to nije uvijek bio plan. “Odrastao sam kao čudan čovjek u konzervativnom mormonskom kućanstvu. Volio sam popularnu kulturu, MTV i film od osamdesetih godina s ukrasnom scenom. “U srednjoj školi Atkin je prolazio kroz” pakete brijaćih britva “koji su rezali kosu njezinih prijatelja. Mislila je da će se udati za svoje srednjoškolske srdžbe; umjesto toga, razbila se s njim nakon diplome i napustila Utah sa svojim najboljim prijateljem. “U Honda Civic hatchback smo dobili s 300 dolara i preselili smo se u L.A.”

Get That Look: Jen Atkin’s Beachy valovi za djevojku u pokretu

Atkin je radio na radnim mjestima na istoj razini dok je hladno pozivao salone sve dok se nije angažirala kao recepcionar u Estilu. “Ja sam hranio mjerač za Bette Midler i Winona Ryder. Tamo sam upoznao Jessica Alba – ona me voli podsjetiti na to.

Atkin je naučio energičnost, uspinjao se, ušao u program pripravnika i stekao licencu. Bilo je to u Estilu, gdje je upoznala stilista Chris McMillana (Rachel-cutove glume), a kasnije je radila u svom imenom salonu. U tim danima prije Instagrama, “jedini način da se klijenti slavnih dobije riječima usta, ili se pomolite da je veliki publicist došao do propuhivanja”.

RELATED: Ljepota šef: Jen Atkin na njezin prvi veliki razbiti i kako je napravio njezin tinejdžerski san došao istinito

Za Atkin, asistent stilist Andy Lecompte doveo ju je na niz zvijezda susreta. “On je radio Madonninu kosu i zamolio me da idem na turneju s njima.” Ubrzo nakon toga, Atkin je produžio produženje za Lindsay Lohan i Nicole Richie i radeći modni parovi Pariza i Milana s legendama poput Guido Palau i Orlando Pita. “Bilo je to poput sveučilišta za kosu, učeći kako ispravno napraviti konjski rep.”

Danas, Atkin nadgleda sveučilište za kosu: Mane Addicts je web stranica za stiliste kako bi podijelila svoje radove i vodiče domaćina. “Puno puta u ovoj industriji žene su napravljene da osjećaju potrebu za krilom režanje kako bi se naprijed. Ali uvijek sam se uvijek voljela ubiti. Volim pokazati svoje putovanje i reći da se to može iskreno dogoditi da netko drugi. “

Jen mora posjedovati

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 1

map