Kourtney Kardashian’s Sparkly ogrlicu plaća počast joj 3 djece

Kourtney Kardashian je Wonder Woman u svakom smislu te riječi. Od svog javnog raspada s bivšim Scottom Disickom, reality zvijezda živi sanjak svake majke o slikanju crvene crvene boje, a kod kuće i dalje zarađuje glavne brownie bodove. Slučaj: Ne samo da je posjetila Universal Studios s Justinom Bieberom, a proslavila rođendan dizajnerice Balmaina i rođaka Olivera Rousteinga – ona je opremila njeno piliće u sladolednim kostimima i superherojima (u tom je procesu podigao 26 milijuna Instagram sljedbenika).

Kourtney Kardashian-nađene-to-ugraditi
Ljubaznošću (2)

(Karcinom Zodiac Charm Necklace i Strijelac Zodiac Charm Necklace, $ 575 svaki, rachaelryen.com)

Sada, ona je učvršćuje svoj status mame stoljeća sportske sjajan komad nakita koji ponosno prikazuje svoju ljubav i ljubav za sve troje svoje djece. Ova dijamantna dijamantna zodijačka ogrlica od strane bostonskog dizajner Rachael Ryen (na slici gore) može se nositi s više čari čast najvažnijih ljudi u vašem životu. Naravno, Kardashian je odlučio uključiti jedan rak za svoju kćer, Penelope i jedan Strijelac za sinove Mason i Reign. (Ako ste bili znatiželjni, Disick je Blizanac.)

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

62 − 56 =

map