Kris Jenner pronalazi svoj Super Momager uniformu u seksi plavi haljini

61-godišnja majka Kardashian-Jenner klana krenula na večeru s prijateljima u petak navečer, a ona je nosila glave-okretanje crveni baršun rt za tu prigodu. Vanjska odjeća imala je niz crnih gumba na njegovu prednju stranu, traku duljine tele, i proreze za Jennerove ruke. Pod njezinom izjavom kaput, Držite se s Kardashijanima zvijezda je nosila čarobnu duguljastu košulju i ogrlicu zlatnog lanca, a nosila je strukturiranu metalnu vrećicu kako bi ispunila izgled.

Dok je obučen da impresionira, Jenner se sastao Stvarne domaćice Beverly Hills zvijezda Kyle Richards i njihov prijatelj Faye Resnick u L.A. hotspotu Craig’s. Richards je nosio strukturirani zeleni jakni za noćnu večer, a Resnick se odlučio za crnu vrh. Tri su žene zajedno tijekom večere postavljale slatku sliku, podupirivši glave na svoje ruke. Jenner je podijelio sliku na društvenim medijima, s naslovom: “Čujmo to za djevojke … #besties.”

Čujemo ga za djevojke … #besties @fayeresnick @ kylerichards18 @craigsla

Fotografija koju je objavio Kris Jenner (@krisjenner)

RELATED: Jesu li sestre Stallone slijedeći Kardashians?

VIDEO: Hollywood Srednji Tyler Henry i Kris Jenner

 

S obzirom da je sva djeca postigla svoj uspjeh, nema sumnje da je Jenner super majstor. Sada ima savršenu šikovitu kapu koja odgovara njenom naslovu.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

80 − 77 =

map