Lena Dunham izgleda kao Millie Bobby Brown u ovom povratku iz ’97

Što ako je Lena Dunham starija sestra Millie Bobby Brown? Što ako su u alternativnom svemiru oni zapravo iste osobe? Kako smo živjeli prije ovog trenutka?

Ovo su pitanja koja kruže u našem umu nakon što je Lena Dunham objavila sliku na Instagramu. Da, slika koja je od tada napala naše umove.

U ubojstvu iz 1997. godine (ispod), mladi 11-godišnji Dunham predstavlja kameru dok je izgledao nevin kao i uvijek. Prema njezinom naslovu, fotografija je iz njezinog prve ikad Lilith Faira, glazbenog festivala koji je privukao neke od najzabavnijih žena ikad.

#tbt 1997, moj prvi koncert / prvi Lilith Fair, gdje su pladnaste hlače bile osnovne i bebe praska bile su propisane zakonom, a slatki slatki zvukovi Tracy Chapman utopili su vrisak početka puberteta. Hvala vam što ste mi dopustili da ispričam svoju Lilith priču @glamourmag, sada na stalci. Ja još uvijek stojim ovim LOOK!

Post koji dijeli Lena Dunham (@enadunham)

Očekivali smo da je Dunham zagovornik ženskih prava i ravnopravnosti od mlade dobi. Ali pripremite se za neobične stvari. Ne izgleda li ona tako puno poput 13-godišnje glumice Millie Bobby Brown? Ta kratka, mladenačka frizura. Taj gumb je nos i sretan osmijeh. Dečki, zvuči jezivo, ali moraš bliži pogled.

Zbog toga smo se okrenuli Bobby Brownovom Instagramu. Ispod su nekoliko snimaka u kojima izgleda JEDNOKRATNO 11-godišnji Dunham:

Zauvijek provaljuju. #ForeverChuck #ChuckTaylor #Converse #ConversePartner

Post koji dijeli Millie Bobby Brown (@milliebobbybrown)

Dan koji sanjao o tom vremenu morao sam raditi s @thexx @calvinklein & @alasdairmclellan http://xxe.ht/oedivydi #CalvinKleinBrandAmbassador

Post koji dijeli Millie Bobby Brown (@milliebobbybrown)

��

Post koji dijeli Millie Bobby Brown (@milliebobbybrown)

ODNOSE: Nećete vjerovati koliko tih slavnih osoba izgledaju jednako

Naš je posao ovdje učinjen.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 47 = 49

map