Ljubav na prvom mjestu: naprijed Elyse Walker dobiva makeover!

Kada je uber-hot site Forward Forward i cigla i žbuka Elyse Walker prvi put udružio snage prije tri godine kako bi pokrenuo Forward Elyse Walker, modni svijet znao je da je njihov online shopping svijet upravo okrenut naopako. Brzo naprijed do danas, a web mjesto sada usmjerava svoje napore na mnogo jednostavnije kupovno iskustvo s ponovnim pokretanjem Forwarda Elysea Walkera.

Elyse, čija je pozadina u maloprodaji (ona je vlasnica istoimenog utočišta Elyse Walker u Pacific Palisades, Los Angeles), objašnjena isključivo InStyle.com, “Navikla sam na iskustvo jednog po jednog sa svakim i svakog klijenta u garderobi. Doista sam htio dovesti to iskustvo online potrošaču s Forwardom Elyse Walker. ” Elyse i njezin naprijed tim uspjeli su se baviti samo najboljim od najboljih (to je jedna od rijetkih web stranica koje nose Saint Laurent i Alexander McQueen online), te s ograničenim brojem brandova (i ograničenog broja stavki iz svakog od njih one sve to čini vrlo visoko-off izbor nevjerojatnih trend komada, vruće pribor i modne favorite.

No, čak i uz istaknutu ponudu Isabela Maranta, Valentina i Aleksandra Wang, još uvijek smo bili teški odabrati favorite. Tako smo se Elyse okrenuli da bismo izabrali njezine prvih pet stavki kako bismo poželjeli ovog proljeća.

1. Proenza Schouler Folija Ispis Polifonirana haljina, 2.950 dolara

tech, Yeah
Fotografija ljubaznošću

“Ovo izgleda nevjerojatno na tijelu”, kaže Elyse.

2. Chloé Spremnik s metalnom šaržerom, 4 885 dolara

tech, Yeah
Fotografija ljubaznošću

“Volio bih nositi ovu haljinu na odmoru na snu na jugu Francuske. Bacio bih ga čak i preko bikinija.”

3. Valentino Bambolina poliamid skirts haljina, $ 6,690

tech, Yeah
Fotografija ljubaznošću

“Ova haljina treba biti uokvirena – to je tako umjetničko djelo.”

4. Elyse Walker u Los Angelesu Suede Fringe Booties, 595 dolara

tech, Yeah
Fotografija ljubaznošću

“Fringe je neophodan, ne samo za proljeće i ljeto, već za iduću sezonu”. (Kada smo se susreli s Elyse, to su cipele koje je sama nosila!)

5. Saint Laurent Mali torbicu monograme, 1.290 dolara

tech, Yeah
Fotografija ljubaznošću

“Opsjednut sam bijelim i svime što je Saint Laurent, a to je sve gore! Čini se da ne držimo te torbe u trgovini, tako su vruće.”

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 9 = 1

map