Ljubavna priča o tome kako su se Meghan Markle i princ Harry zapravo susreli

Ne zaniječimo da su kraljevski vjenčani princ Harry i Meghan Markle ostavili dojam na sve nas, ali između prvog poljupca, gostiju iz A-liste i svih onih koji su kimali princu Diani, obožavatelji su možda propustili slatku ljubavnu priču koja je započela sve. Baš kako učinio Meghan Markle susreće princa Harryja? 

Glasine o tome kako su se zvijezda upoznali kružile su se otkako je Harry otkrio tijekom prvog zajedničkog razgovora koji im je uzeo neimenovani “zajednički prijatelj”, ali sada su se pojavili konkretni detalji.

TK
Karwai Tang / WireImage

E! Novosti potvrdile su da su princ Harry i Meghan Markle prvi put sreli zahvaljujući Harryjevom djetinjstvu prijateljici Violet von Westenholz, a ne modnom dizajneru Misha Nonoo ili Markleovoj prijateljskoj stilisti Jessica Mulroney ili Markus Anderson, koji radi za Soho House, kako su neki pretpostavljali. Otac von Westenholz je baron i prijateljica s princom Charlesom, a izvor je rekao E! sve o tome kako je započela kraljevska romantika.

“Harry je imao jako teško naći nekoga”, rekao je izvor. “Teško je pronaći nekoga novog do danas. Jedva da može ići na Tinder ili aplikaciju za upoznavanje kao normalni ljudi, ali da bi upoznala nekoga s kojim se zapravo povezujete, to se pokazalo gotovo nemogućim. najbliži prijateljima, bio je spreman na susret s nekim, ali bilo je tako teško pronaći pravu osobu. “

RELATED: Dokazi da Meghan Markle je 100 posto Queen Elizabeth-Odobreno

Jednom kada su von Westenholz i Markle susreli kroz von Westenholzove odnose s javnošću u Ralph Laurenu, stvari su postale znatno lakše.

“Meghan je već neko vrijeme bio dio društvene scene u Londonu i bio je vrlo lako postavljen u visoko društvo”, rekao je izvor. “I kad je Harry rekao Violetu da mu je teško pronaći nekoga, Violet je rekla da bi mogla imati savršenu djevojku za njega.”

To je dovelo do prvog slijepog datuma u ljeto 2016., a ostatak je kraljevska povijest.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

9 + 1 =

map