Maisie Williams o gubitku povjerenja u igri prijestolja (i stjecanje natrag)

Nije tajna da proces odrastanja može biti težak. (Pubertet nije šala!) Sada zamislite prolazak kroz javno oko.

Igra prijestolja zvijezda Maisie Williams iskusila je prvu ruku dok je odrasla pred našim očima tijekom šest sezona popularne serije kao pravi Arya Stark. Bacio je ulogu u dobi od samo 12 godina, mlada glumica nedavno se otvorila o usponima i padovima zauzimanja takve ogromne uloge u mladoj dobi.

“U 12 sam bio neustrašiv i nije me briga, pa sam stvarno uživao”, kaže Williams u intervjuu The Sunday Times. “No, kao što je prolazila svaka sezona, pritisak je nastao i postalo je malo destruktivno.”

Od tinejdžerskih godina u 20 sati, Williams se kreće u svoju sedmu sezonu svjetski poznatog showa. I svake godine, doživjela je “zamoči u povjerenje” koja je “došla s pubertetom”. Ona kaže: “Sve se malo ugasilo, a izgubio sam samopouzdanje, a sada se polako počinjem vratiti.” Iako Arya živi u izmišljenom svijetu, postoje paralele između putovanja karaktera u posljednjih šest sezona i onoga što je Williams iskusio u stvarnom životu.

Idite kopiju časopisa The Sunday Times Style za nekoliko trenutaka (i riječi iz) vašeg doista ������

Post koji dijeli Maisie Williams (@maisie_williams)

Glumica je također ispričala čudotvornost snimanja tijekom prve dvije godine na emisiji. Rekla je puta, “Imala sam vremena u mom životu, ali ja se osvrnem i mislim da nisam baš sretan jer nisam imao mnogo prijatelja, napustio sam školu i puno sam radio i bilo je čudno vrijeme.”

RELATED: Tamo će biti Igra prijestolja Reunion na Carpool karaoke

VIDEO: Zima ne dolazi: Savjeti za ljetni stil Sophie Turner (i Sansa Stark)

 

dobio glumci su je upozorili da će njezin život proći kroz neke velike promjene, ali Williams to uopće nije bio uzbuđen. “Bio sam kao ‘Ne želim da se promijeni, uživam u životu'”, potvrdila je. Stoga je zadržala normalnost u svom životu tako što je češće mogla ići nedjeljom i kupiti stan u blizini svoje majke.

�� moj dječak lizanje ��

Post koji dijeli Maisie Williams (@maisie_williams)

Igra prijestolja nova sezona je udaljena manje od tjedan dana, ali Williams ima mnogo više prostora nego samo to. Počinje snimati novi X-Men film Novi mutanti uskoro, pa mlada žena ostaje zauzet. Od njezinog rasta, glumica je izjavila: “Kao i kod novih radnih mjesta i ovog pucanja, ja sam postala žena.”

POVEZANO: Maisie Williams napisala ovaj dragulj za rođendan Sophie Turner

Mnogo je više za pohranu ove sjajne zvijezde i ne možemo čekati da vidimo što ona slijedi!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

9 + 1 =

map