Mama Gigi Hadid je hosting ovaj novi model natjecanja show

Nije nikakva tajna da supermodelni gen bježi u obitelji Hadid. Uostalom, Gigi, Bella, a sada Anwar su imena kućanstva s masivnim društvenim medijima, zavidnim ugovorima i bezbrojnim stazama na njihovu imenu.

Sada je matriarch iza svega (i sam bivši vrhunski model), Yolanda Hadid, pronašao sljedeću modnu djevojku trenirajući momagere i svoje potomke koji su spremni za modnu pistu na novu televizijsku seriju Životni vijek zove Model Moms.

U priopćenju, tvrtka naglašava da je Stvarne domaćice Beverly Hills zvijezda i pozornica mama će biti izviđanje za novi talent i izgradnja osam tjedana programa obuke oko usredotočenja “na fizičku, mentalnu i emocionalnu wellness koja je potrebna za izgradnju održivog brenda”.

TK
Dimitrios Kambouris / Getty Slike za Victoria’s Secret

Sljedeći Gigi, Bella ili Kendall također će ostaviti iskustvo novčanom nagradom i pokušajem da ga postane velik s ugovorom za modeliranje. Tvrtka je otkrila: “S tjednom nagradom od 5.000 dolara na liniji kako bi se stavili u budućnost, samo jedna djevojka će ostati na položaju kako bi osvojila ugovor o upravljanju sa Yolandinom tvrtkom i potencijalnu priliku da ga zastupaju IMG modeli u New Yorku “. Zvuči kao prilika za životni vijek!

RELATED: 11 razloga za što želimo da i Yolanda Hadid bude naša mama, previše

Mogu li sestre Hadida napraviti showu na emisiji? Prešli smo prste! Tko bi bolje da davači savjete nadolazećim queensima sleta od supermodela trenutka?

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

56 + = 66

map