Melania Trump’s $ 795 Logo Covered Louboutin crpke rade najviše

Melania Trump je dobila poruku logotipa, a dokaz je u njezinim crpkama. 

U utorak, prva dama – koja se redovito okreće između svoje robusne kolekcije 6-inčnih Manolo Blahniks i Christian Louboutin stilettos kada ne nosi tenisice Stan Smith Adidas uparene s kontroverznim kaput-trekked preko Južnog travnjaka na putu u Europu sporting par udarcima koji čine njezine prethodne pastelne crpke blijede.

Melania Trump Heels
Getty Images

Pletenice Christian Louboutin od 795 dolara (dostupne ovdje) dio su kolekcije kolekcije francuske dizajnerice, koja uključuje stan, prtljažnik i stiletto (klasična silueta So Kate koja ima pete od 4,8 inča) koju je nosila Melania. Umjesto njezinih odijela ili kožnih pumpi u čvrste, neutralne nijanse, Melaniin novi par upakirao je bušiti s njihovim jasnim vinilom pokrivenim papirnatim kolažnim uzorkom.

RELATED: Mi, ljudi, bit će prvi koji će znati ako prva dama dobije facelift

Inspirirani Louboutinovom ambalažom, vrhunski slatkiši izgledaju malo izvan lijevog polja za Prvu damu, koji je zapravo Ralph Lauren više od logotipa. No, istodobno, s obzirom na svoju skupinu Louboutin zbirke, ne možemo reći da smo iznenađeni što smo vidjeli da je iz svih dizajna logotipa, ona je postigla za Christian Louboutin’s. 

No, kakva poruka, točno, treperi oznaku europskog dizajnerica poznatog po svojim skupim cipelama poslati usred Trumpove imigracijske krize, kao i trgovinski rat s Kinom? Brzi pogled crvenog potplata je jedna stvar, ali namjerno naprijed izjava – sasvim doslovno “drugi kršćanski Louboutin”. Pretpostavljamo da je strah od neprilika da je nije zaustavio prije.

Melania Trump goes to europe July 2018 embed
Al Drago

FLOTUS prati predsjednika na jednotjednoj turneji po Europi, tijekom kojega se trebao susresti s Engleskom kraljicom, i ako njezini prethodni posjeti u inozemstvu pokazuju bilo kakvu naznaku, izvlačit će se sartorialne stanke.

S obzirom na mnoge kontroverzne događaje koji trenutno okružuju njezin suprug – nominirani SCOTUS! otpuštanje #MeToo pokreta! – ne bismo se iznenadili kad bi izbor njezinih odijela, poput njezinih nevjerojatnih pumpi, značilo nešto odvratno od njezinog sudjelovanja u njegovim najnovijim dramama. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

58 − = 51

map