Michelle Williams planira ovo proći do njezine 12-godišnje kćeri Matilde Ledger

Kada je riječ o kutiji za nakit, Michelle Williams pristaje na mantru “ono što je moje je tvoje”. 

Glumica želi prenijeti svoju kolekciju nakita svojoj 12-godišnjoj kćeri Matildi Ledger (iz njezinog odnosa s pokojnim Heath Ledgerom) – ako nam je potreban drugi razlog da budemo ljubomorni slavnim potomcima. Nakon što se otvori o najsjajnijem komadu nakita koji posjeduje – baka preruhe baka, ako ste znatiželjni – izjavio je Williams U stilu na Tiffany & Co’s otkrivanju svoje nove Paper Cvijeće zbirke da ona ne planira zadržati bilo koji joj bling u dugoj vožnji.

Michelle Williams lead
Jamie McCarthy

“Sve što imam, bit će proslijeđeno. Ništa od toga ne osjeća kao da je za mene, sve se osjeća kao:” I to je tvoj 18th rođendan i vaše 21st rođendan i vaš 25th rođendan i vaše 30th rođendan, i kada imate prvo dijete, i kada završite koledž “, rekao je Williams. “Tako gledam moju kutiju za nakit.”

To je osvježavajući pristup, ali ne baš iznenađujuće, pogotovo ako čujete kako se ljubazno Williams govori o tome da je mama. “Mislim da ne bih znala što bih učinila sa sobom, da nisam majka. Ne znam što sam učinio prije nego što sam postala Matildina majka “, rekla je TODAY u siječnju. “Sve što znam o ljubavi je zbog toga što sam majka. Prije toga nisam razumjela što je ljubav. “

Povezano: Michelle Williams ima novi dečko – i dijamantni prsten na svome vjenčanom prstu

Možemo samo zamisliti kakav nevjerojatan nakit Williams proći će do Matilde, ali prilično je sigurno reći da će Tiffany biti negdje uključen. Priznala je glumica U stilu da ona ima meko mjesto za Tiffany & Co. posebno – osobito njihova potpuno novi Tiffany plava taksija. 

“Ne mogu čekati da se uđem u jedan od njih, a čuo sam za Tiffany Metro karticu? Ne znam, ako je to trend, jako sam uzbuđen zbog toga”, rekla je. “Volim baštinu, volim koliko je čvrsto identificiran s New Yorkom. U ovom trenutku, ovdje sam već 20 godina, ali osjećam se kao takav lojalni New Yorker da se osjećam lojalnim s Tiffanyjem.” 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

51 + = 57

map