Najboljih 10 najboljih u životu s Kardashianima

Tijekom proteklog desetljeća, Držite se s Kardashijanima nam je dao više nezaboravnih trenutaka (i spinova) nego što možemo računati. Zahvaljujući E-ovim uvijek prisutnim fotoaparatima, slijedili smo klan Kardashians-Jenner kroz sve njihove uspone i padove – brakovi, razvode, trudnoća, tjelesne transformacije i javne slomove.

Srećom, za svaku scenu u kojoj Kim plače, tu nas čini da se smijemo (gledamo vas, Lord Disick). Zato, u čast 10. obljetnice nastupa, gledamo na 10 naših omiljenih prizora iz obiteljske serije OG. Pomaknite se dolje da biste ponovno živjeli čaroliju.

Kad je Kim izgubila dijamantni naušnica u oceanu

Bilo bi nejasno reći da je Kim iskorijenila kada joj je 75 000 dolara dijamantna naušnica pala u ocean dok je plivala u Bori Bori natrag u šestoj sezoni. Bila je ravno histerijska.

Momager Kris pokušao ju je smiriti rekavši kako će se osiguranje pobrinuti za to, ali Kourtney je bio ne sestrinskih kazališta:

Perspektiva, doista.

Kada je pre-teen, Kylie pokazala svoje plesne vještine

“Pogledajte što mogu učiniti”, izjavila je 9-godišnja Kylie, dok je napravila polugu za stripperski pol, koji je Kim postavljen u spavaću sobu svoje majke natrag u prvu epizodu emisije.

 

Nepotrebno je reći, Kim je bila šokirana i svi znamo da zaista govori nešto.

Kad je Kim uzeo selfies dok je Khloé bio na putu u zatvor

Natrag u sezoni tri, Kim je pozvana za sebe (tj.) -Centrirao načine. Obitelj je tjerala Khloéa na zatvorsku kaznu zbog kršenja probnog roka (uhićena je zbog DUI-ja 2007. godine), a kako su svi raspravljali o važnom pitanju, znate, član obitelji ići u zatvor, Kim se samo usredotočila na Kim. Dokumentirala je cijelu vožnju automobilom na svom digitalnom fotoaparatu (da, stvarno) i razbila toniju selfiesa prije nego što je iznimno ljut Kris ju je nazvala.

Kad je Kris imao alergijsku reakciju, a usne su joj se nadvladale

Put prije nego što je Kylie postala član obitelji poznat po povećanju njezinih usana, njezina je mama Krisova usta bila središte pozornosti natrag u sezoni sedam. Dok je bio na odmoru u Dominikanskoj Republici, matriarch je pretrpio alergiju na hranu koja je potaknula da joj se usnice otkupe do divovskih razmjera – i, naravno, izazivaju zadirkivanje od svoje djece. Nikada ni jedan od šećernih kaputica, Kim je to najbolje rekla: “Izgleda da će vam usnica eksplodirati.”

Kad je Scott ubacio novac u konobareve usta u Las Vegasu

Natrag u sezoni četiri, Scott Disick problem pijenja bio je ispred i središte. I bio je na punom zaslonu kad je doslovce gurnuo 100 dolara u dolaru konobara tijekom Kimove rođendanske zabave u Las Vegasu. “Zatvori svoje usne”, rekao je Disick dok je prisilio novac u muškarčev grlo. Uzrok incidenta? Kris je naložio osoblju da prestane služiti budućem alkoholu Disku, što ga je potaknulo da progoni konobara dok prijeti prijetnjama.

Kad je Kris dokazao da je ona krajnja majka

Natrag u prvoj sezoni emisije, Kris je preuzeo značenje “momager” na novu razinu. Nakon uvjeravanja Kim da pozira golu plejboj, Kris je slomio slike svoje kćeri, koja nije nosila samo dijamante i bisere za pucanje. “Kim, radiš nevjerojatno, dušo”, rekla je. A s tim besmrtnim riječima, pokrenula je tisuće budućih mema.

Kad je Kanye predložila Kimu

Vidjeli smo dosta prijedloga KUTWK tijekom godina, ali nitko se ne uspoređuje s onim što je Kanye West izdvajalo u sezoni devet. Nakon što mu je uskoro prilijepljena zaručnica povezana na povezima s očiju, iznijela na teren u AT & T Parku u San Franciscu na svom 33. rođendanu, West se spustio na jedan koljeno. Poruka na Jumbotronu na stadionu glasi: “MOLIMO SE BISTE SE!” Kim je rekla da, njezina je cijela obitelj izašla na teren kako bi proslavila s njima, a ostatak je stvarnost TV povijesti.

Kad je Kris ušao na Scott gola

U sezoni pet, Kris je ušao u Kimovu kuću samo da bi Scott šetao po kuhinji potpuno gola. Nakon što je vrištao i trčao u suprotnom smjeru, Kris je kasnije izrazio svoj šok nad punom frontalnom situacijom kada je razgovarao s Kimom. “Ja sam kao, traumatizirana!”, Rekla je. Nikad se nitko nije odmaknuo od čudne teme, Kim je pitala svoju majku o Scottovom muškosti prije nego što je razbila hladnjake za usporedbu veličine. Naravno, pobjednik je bio kobasica.

Kad su Kim i Khloé imali svoju prvu veliku borbu na zaslonu

Svakako smo vidjeli naš pravi udio sukoba među sestrama tijekom proteklog desetljeća, ali najnevjerojatniji do danas je još uvijek Bentleyova scena. Ti znaš onu. Sve je sišlo dok je Kim otišla pokupiti novi auto u Bentley prodajnom centru. Automobil nije bio spreman, a prodavač je bio nepristojan prema Kourtneyu i Khloéu dok su čekali. Osjećali su se nepošteni i optužili Kim da se samo brinu o novcu. Umjesto da se uspravi za svoje sestre, Kim je započela u tirade i rekla: “Ti si upravo tako ljubomorna da ne možeš dobiti Bentleya i ti mi uništavaš moj trenutak.” Kasnije se u epizodi pokušala nadoknaditi njezine sestre – ali nakon što ih je čuo kako su pričali o njoj, ona je napala Khloéa torbicom. Stvarno oštro, Kim.

 

 

Kad god Kim krikne

Jeste li stvarno mislili da bi zaokružili našu omiljenu KUWTK scene i zaboravite uključiti GIF Kim plače? Evo parfema nekih njezinih epizoda na slikama:

… i nešto manje od podrške Kourtneyjevog komentara.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

34 + = 43

map