Ne možemo prestati zuriti u Kate Middletonovu Totally Unexpected Green Dress

Ovo je definitivno jedna od naših omiljenih haljina koje je Kate Middleton ikad nosila.

Vojvotkinja iz Cambridgea prisustvovala je Glazbenoj galaksiji 2017. koja se večeras održala u Nacionalnoj galeriji portreta u Londonu, a ona je blistavala u šumskom zelenilu. Za formalnu priliku kralj je izabrao elegantnu haljinu Temperley London koja je sadržavala prekrasnu cvjetnu prekrivač čipke, nježne dugačke rukave i tanak, zaklonjeni pojas koji je naglašavao njezin struk. Spojila je izjavu s Kiki McDonough ružičastim turmalinima i zlatnim ametističkim naušnicama, bežiranom Wilbur & Gussie omotnicom i metalnim Jimmy Choo platformskim sandalama. Razgovarajte o izgledu krađe.

ožujak 28, 2017

Vojvotkinja Cambridgea prisustvovala je londonskom portretnom portalu 2017. godine u elegantnoj zelenoj čipci Temperley London haljini. Ona je uparila haljinu s naušnicama Kiki McDonough, bežiranom Wilbur & Gussie omotnicom i metalnim Jimmy Choo platformskim sandalama.

Eamon M. McCormack / Getty

VIDEO: 10 najjeftinijih stvari koje je Kate Middleton ikad nosila

Middleton, koji je bio zaštitnik Nacionalne galerije portreta od 2012. godine, uzeo je obilazak aktualnih izložbi na događaju, pregledao zbirku posebno nabavljenih komada za prikupljanje sredstava, a također sjela na večeru sa zvijezdom sudionika koji su uključivali Alexa Chung, Sophie Ellis-Bextor, Donna Air i još mnogo toga.RELATED: Kate Middleton šalje svoje misli žrtvama Westminsterskog napada

Pogledajte sve najstarije stilske trenutke Princess Kate u našoj galeriji.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

5 + 5 =

map