Nicole Kidman u InStyleu ožujka: “Ja sam vrlo zemlja u srcu”

Možda je Aussie koja je rođena na Havajima (više o tome malo), ali Nicole Kidman kaže Simonu Dumencou u ožujskom izdanju U stilu, na novinskim kioscima u petak, da je ona stvarno ništa više nego zemlja bumpkin.

“Ja sam vrlo zemlja u srcu”, kaže Oscar dobitnik. “Imam veliku želju da budem vani, želja za jednostavnošću – malo sporije, opušteni pristup životu. Zajednica, a ne osjećaj velikog grada. To je ono što sam odrastao i to je ono što volim.”

Zapravo, malo je poznato da je Kidman rođena na plaži na Havajima. “Nekada sam se pretvarala da djeca u školi rodi izravno na plaži Waikiki u Honolului”, kaže ona smijehom. “Zapravo sam bio isporučen u bolnici – ali zvučalo je dobro i vjerovali su mi.”

Na našem pucanju u dvosobnom domu u Nashvilleu, glumica ” down-home senzualnost (i smisao za humor) bio je na punom zaslonu, unatoč tome što je dolled u likovima Dior, Chanel i Valentino. Kidman je razgovarao o svemu s kćerima s mužem Keith Urbanom, nedjeljom 5 i Faithom, 3, svojom vježbanjom rutinskom, pa čak i grickali dio organske tamne čokolade Melissa Rubini iz Whole Foods Market.

Gore za 46-godišnju zvijezdu uloga je lijepe i ikonografske princeze i glumice Grace Kelly u Zagrebu Grace Monaka, premijerno u svibnju u Cannesu. Obeshrabljujući zadatak svakog glumca, ali ako je prošlost presedana, Kidman – koji se često naziva “neustrašiv” zahvaljujući ulozi kao što je ubojica vremenika u Umrijeti za i u Krzno, fotograf će Diane Arbus, koja je počinila samoubojstvo 1971. godine – sjaje. “Uvijek pokušavam gurati strah”, kaže ona. “Ljudi uvijek kažu: ‘Oh, uzmi takve rizike’, ili ‘Ti si hrabar.’ I ja sam kao, “Pa, ako samo znaš – unutra sam stvarno uplašen!”

Više od Kidmana – uključujući detalje o Urbanovim ljubavnim pismima, koja je kći najviše poput nje i njezino dano ime Havajima –podignite ožujak U stilu, dostupan za digitalno preuzimanje i na kioscima Petak, 14. veljače.

VIŠE: • Vidi kako se Kidman promijenio kroz godine • Misliš li da je Nicole Kidman izgledala kao Grace Kelly • Svi Kidmanovi najbolji izgledaju na ulici i crveni tepih

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

74 − 64 =

map