Omarosa je navodno ispaljen iz Bijele kuće zbog iskorištavanja ove luksuza

Ako slobodno gnjavite karticu tvrtke da biste došli na sljedeći sastanak, trebali biste biti bolje paziti da ne slijedite korake Omarosa.

U prosincu, bivši direktor komunikacija za Ured javne veze Omarosa Manigault Newman navodno je izišao iz Bijele kuće u dramatičnom modu koji je bio prikladan za reality TV. Tehnički je podnjela ostavku, a tajnica za biltene Sarah Sanders podijelila je više detalja u priopćenju. “Omarosa Manigault Newman podnio je ostavku jučer da nastavi s drugim mogućnostima. Njezin odlazak neće biti na snazi ​​do 20. siječnja 2018. Želimo joj najbolje u budućim nastojanjima i zahvalni su za njezinu uslugu, “pročitala je.

VIDEO: Obitelj Donald Trump Jr. dobiva bijeli prašak u Mailu

No, ubrzo nakon toga, novinar April Ryan podijelio je nekoliko tweetova koji su slikali sliku Manigault Newmana doslovno se pratila od imovine Bijele kuće. U sažetku, došlo je do drame, a glavni stožer Bijele kuće John Kelly navodno je donio konačnu odluku da je pusti.

Sada učimo što se stvarno dogodilo. Prema Politiku, Omarosa je navodno odbacio zbog neočekivanog razloga: zlouporabu usluge automobila. U izvješću se navodi da je Manigault Newman koristio službu za automobil u Bijeloj kući poznatoj pod nazivom “CARPET” da bi se pokupio i odvezao u ured koji je zabranila savezna vlada.

POVEZANO: Melania Trumpov 15-karatni angažman prsten nije trošio ono što je Trump rekao

Izlaz dodaje da je pokušala “olujati prebivalište Bijele kuće” nakon njezina otkaza, a ona je pucala na elektronsku žicu tajne službe koja prati tko dolazi i izlazi. Policajac je ranije izvijestio da je Manigault Newman također objesio Kellyin perje kada je donijela ljude iz svoje svadbene zabave u Bijelu kuću za snimanje vjenčanja.

Nedavno je rekao Manigault Newman Veliki Big Brother co-stars-yep, ona se vraća na televiziju – da je potpredsjednik Mike Pence, kojeg Amerikanci trebaju bojati više nego neki od Trumpova. “Mogu li ovo samo reći? Što je loše što će misliti da je Trump, ti bi bio zabrinut za Pence “, rekla je. “Pitali bi se za Trumpove dane ako Pence postane predsjednik, to je sve što govorim. On je ekstrem. “

Manigault Newman također je ostao u naslovima u ponedjeljak, kada je britanski novinar Piers Morgan odveo na Twitter da tvrdi da mu je ponudio seks u zamjenu za pobjedu Prijateljica slavnih.

Naravno, Omarosa je najpoznatiji po glumi uz Donald Trump u Učiteljica.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 6 = 3

map