Ovaj konzervativni trend postavlja Red Carpet (Again) na 2016 Oscara

Izgleda kao da je trend dugih rukava iz SAG nagrada 2016. prenesen na Oscara. Nakon godina čišćenja i slabo odjevenih zvijezda, crvena tepiha odijela je zauzela okrutno mjesto, s punim pokrivačem haljinama koje čitaju svježe i elegantne.

Margot Robbie je inspirirala Oscarsovu statuetu (ili tako mislimo) u pozlaćenom potapanju Tom Fordovog stvaralaštva koja je ponudila pokrivenost posvuda, osim za sternum. A Chrissy Teigen osvojila je najbolji noćni stil noći s izuzetnom Marchesa haljinom koja se ne samo držala svake njezine krivulje, već je sadržavala kristalni i brončani cvjetni vez. Rooney Mara ostala je vjerna njezinoj tamnoj romantičnoj estetici s bijelom čipkom Givenchy Haute Couture izradom Riccarda Tisci koja je samo njezine noge i dijamantni središnji izrezak na trbuhu.

RELATED: Pogledajte najbolje izglede iz 2016 Oscara Red Carpet

dugo Sleeve Trend Embed
Jordan Strauss / Invision / AP

Konačno, nominacija Charlotte Rampling bila je kraljica dok je ušla u šetnju s crvenim tepihom u plavoj i bijeloj Giorgio Armani Prive haljini s dugim rukavima s geometrijskim uzorcima vezenim uz raznobojne Swarovski kristale. Savršenstvo!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 5 = 5

map