Ovo je ekskluzivan pogled na kolekciju Kelly Osbourne’s New Ready-to-wear

To je sigurno reći kao su-domaćin E! -I Modna policija i crveni tepih dopisnik za ljepušan velik dio sve glavne nagrade pokazuju tamo, Kelly Osbourne zna stvar ili dva o modi. Zapravo, stilski Brit postao je nešto od ovlasti na tom pitanju. Dakle, ima smisla da je usmjerila svoj talent zbog kritike mode u konfekcijsku kolekciju – priče Kelly Osbourne, linija koja je bila u izradi dvije godine nakon 12 godina misaone.

“Moda je jedna od stvari koju sam naučila od svih oblika i veličina”, kaže Osbourne U stilu na pregledu jeseni. “Naučio sam kako unaprijediti područja i skrenuti pažnju od drugih, a ja sam to želio primijeniti na svoju odjeću.”

Stvoritelj zvijezde stvarnosti stvorio je smisao da se njezina odjeća pokloni svim vrstama tijela, a veličine se kreću od 0 do 24 godine. Dok nas je pomno prišla kroz svaki komad njezina crta, ono što je postalo bolno jasno bilo je to što je to a ne neki projekt koji je slučajno bacio zajedno. Osbourne kaže da se mora obrazovati na tkaninama, prijanjanju i završetku, pažljivo razmišljajući i razmotriti u svaki detalj: “Nisam želio imati neki glupi rhinestone, ili neku glupu uljepšavanje”, rekla je. “Otišao sam za strukturu, elegantne obrade i podršku.” Nije ni ozlijeđeno, da je imala niz poznatih dizajnera, poput Kim Jonesa, Jeremyja Scotta i Zac Posena, u stanju pripravnosti.

Diskretna obloge pružaju podršku uz strukove suknji i hlače, pričvrsne kutije su smještene između gumba za gumbe (“jer sam bio tako bolesna da sjedim na sastancima i da svi ti ljudi gledaju na moje boobove”, kaže ona) i genije nabori i otvori dopuštaju dodatnu sobu bez višak tkanine. Da zbroj stvari, zbirka služi kao odgovor na svaki pojedini sartorialni problem koji zlostavlja ženstvenost. Polka točke također su namjerno nesavršene (“jer ne vjerujem da je sve savršeno”), a pojasevi namjerno ostaju od jumpsuits “, jer želim da moji kupci oblikuju način na koji žele – želim da ih kažu vlastitu priču. “

Motiv priče igra važnu ulogu u zbirci, jer Osbourne vjeruje da postoji pripovijed iza svakog komada odjeće. I sa svakom jedinstvenom poviješću dolazi individualni stil. Njezino je osobito jedinstveno, često neustrašivo, zahvaljujući svom potpisivanju ljubičastom mohawku i modnim rizicima (poput kvrga, za jednu). Ali brzo je primijetiti da njezina estetika nije za svakoga. “Vjeruj mi, željela sam ići mnogo čudnovatije”, kaže ona. “Ali shvatio sam da moram ostaviti svoj ego na vratima, jer to nije o meni, to je moj san o izradi modnog sajma.”

Zbirke Kelly Osbourne u veličinama od 0 do 24 dostupne su na hsn.com.

priče by Kelly Osbourne
uljudnost
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

4 + 5 =

map