Paul Rudd reminisces o odrastanju s Jonom Hammom i uživanje u istoj djevojci kao Njemu

Svi znaju da je Hollywood prilično mali grad, ali ponekad se zvijezde povezuju dublje od snimanja filma u nekom trenutku. Slučaj u točki: Čovjek mrav zvijezda Paul Rudd poznat je Jon Hamm od Mad Men glumac je bio u srednjoj školi!

Dvojica su se susrela kroz Ruddov koledž cimera, koji je bio iz St. Louisa i već prijatelj Hammova. Rudd je često putovao u svoj rodni grad jer je upoznavao nekoga tko je tamo živio, ali se ispostavilo da je Hamm jednom od iste djevojke. “Nisam bio tako lud za Jonom”, priznao je Rudd tijekom svoje Kasno noć pojavljivanje u srijedu.

ODNOSE: Čovjek mrav PSA: Vidjet ćete Pual Rudd’s Abs samo jednom

Domaćin Seth Meyers postavljao je pitanje svima: “Je li on bio i super cool mačka?”

“Bio je izvrstan u svemu”, potvrdio je Rudd. “Jednom smo igrali Trivial Pursuit i odvojili smo se u timove, a ja sam bila s Sarahom, djevojkom … Sjećam se da ću se upustiti i voljeti,” Uh, zabava ili sport “, i Jon, svaki put kad bi se , on bi išao, “Želim otići u Povijest.” Bilo je to tako. Zato što će dobiti pitanje, a svaki put bi se to dobro svladao … Osjećao sam se toliko hromo da sam počela čitati atlete.

Sve se dogodilo nekoliko godina kasnije, kada su se dvojica ponovno spojili u Los Angelesu i shvatili koliko su imali zajedničko. Kliknite gornji videozapis da biste čuli o Hammu i Ruddovom prijateljstvu s smiješnim momkom – i bivšim skrbnikom Adamom Scottom!

FOTOGRAFIJE: Promjena izgleda Jon Hamma

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

8 + = 13

map