Pinkova kći rodi ružičastu kosu dok drži bradavicu

Kakva majka takva kći! Pjevačica Pink rodila je svoje drugo dijete – dječak po imenu Jameson Moon – ovaj tjedan, a mi ne možemo pomoći, osim što smo se slagali nad njezinim slatkim Instagram slikama. U najnovijem ‘gramu, Pinkova petogodišnja kći Willow drži njezin brat za bebe dok je ljuljao pastelnu ružičastu kosu!

37-godišnja pjevačica “Just Like Fire” i njezin muž, bivši motocross racer Carey Hart, 26. prosinca su dočekali bebu Jameson. Par je posve udario svojom novom snagom radosti i čini se da nisu jedini one! Jučer, Pink je podijelio novogodišnji post koji joj je pokazao ružičastu kćer nježno držeći svoje dijete. Willow se široko nasmiješi u kameri dok Jameson provodi malo kvalitetno vrijeme. Pink je naslikao sliku, “Sretna Nova Godina # novu # novu životnu novu energiju # novice # četvrtak, darovi vam zahvaljujemo na ljubavi i vratimo vam natrag u pade”.

Sretna nova godina �� #newlove #newlife #newenergy #newhope #newday the harts hvala za svoju ljubav ❤️ i mi ga vratimo natrag u pade.

Fotografija koju je objavio P! NK (@pink)

RELATED: To je dječak za Pink i Carey Hart! Pogledajte prve fotografije

Hart je podijelio još jedan NYE fotograf sa svojom kćerkom, a ona je totalno zaljubljena u ružu, baš kao i mama! Ona i njezin otac u trenu bacaju znakove “rock on”, a on je napisao naslov: “Donesite 2017 !!!!!!! Svatko ostaje na sigurnom i ne čini ono što ne bih učinio! !!”

Donesite 2017 !!!!!!! Svatko ostaje siguran i ne radi ono što ne bih učinio !! @foxracing �� Mama @ pink #NoPantsNoProblem #WeAreGoingStreaking

Fotografija koju je poslao Carey Hart (@hartluck)

VIDEO: Chrissy Teigen na hrani i bebama

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

85 − = 84

map