Pokušali smo: četkanje na produženim trepavicama

Nisam profesionalni kozmetičar, ali daj mi prave alate i mogu se razbuktatih a smokey eye ili osnovne konture. Ipak, postoji jedan trik za ljepotu koji me još uvijek potpuno izmiče: primjenjujući lažne trepavice.

Zato sam bio tako oduševljen što sam naučio da Eyeko makeri mojih omiljenih eyeliner svih vremena omogućuju pokretanje novog poboljšivača trepavica koji oponaša izgled krivulje sa samo nekoliko prstiju. Black Magic Lash Boost branda ($ 35; eyeko.com) obećava da pumpa i volumen i duljinu prirodnih trepavica pomoću sitnih celuloznih vlakana koja se prianjaju na meku maskaru.

Dakle, uz velike nade, uzeo sam cijev za probni pogon. Nakon primjene maskare kao normalne, koristio sam štapiću za prenošenje vlakana na moje trepavice. Uključeno je malo suđenja i pogreške, ali otkrio sam najbolji način da se izbjegne vlakna koja lete svaki koji način je dao štapiću nekoliko brzih udaraca kako bi se otresao višak. Odatle, to je glatko jedrenje. Po uputama, završio sam pečaćenje vlakna s drugim kaputom maskara. 

RELATED: Najbolji klima uređaji za trepavice

Dopustite mi da vam kažem: Ova stvar isporučena. Moje trepavice izgledale su dugo i pocrnuto, ali ipak potpuno prirodne – gotovo kao da sam dobila produžetak. Osim toga, efekt je trajao cijeli dan (tijekom kojeg sam trčao oko pokrivanja NYFW pokazuje, ne manje).  

Oprosti, krivotvorine: službeno sam se pretvorio u vlakna.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

6 + 2 =

map