Postoji način da se vaša kosa-kosa kosa drži na cijelom danu – i ovdje je

Za mene, prirodno ravna kosa bila je dar u određenim situacijama, kao da je uhvaćen na kiši i morao platiti električni račun (bez umetnutih glava). Ali mislim da bi se moji prijatelji s ravnim kose bi složili da ćemo razmotriti da sve to dajemo samo da imamo nekoliko dana u godini s glavom prepunom kovrča koje zapravo drže. Dakle, kako bi konačno postigli valove s kojima sam samo sanjao, nabavio sam vodstvo Tim Rogers, kreativni direktor Living Proof, i Alli Webb, osnivač Drybar.

Korak 1: Stvorite bazu s pravim proizvodom

Urednički Assistant, Lindsay Dolak, sprays Drybar's Triple Sec.
Sarah Balch za InStyle.com

Uobičajeno je uvjerenje da se kovrče drže bolje u prljavoj kosi, jer stvaranje proizvoda stvara prianjanje u nitima, pomažući stilu da traje. Ali isti učinak može se stvoriti u čistoj kosi dodavanjem pravih proizvoda.

Webb sugerira da počinje s volumenskim pjenastim mousseom ili raspršivačem nanesenim na vlažne niti. Nakon što je kosa svježe puhana, dodajte “znatnu količinu” teksture sprej, poput Triple Sec ($ 26, drybar.com), od korijena do vrha.

Ili, kako bi uštedio vrijeme ujutro, Rogers kaže da možete prati kosu noću s laganim šamponom i kondicionerom, koristiti teksturizirani proizvod i pletenicu vlažnu kosu probuditi se do “crimped effect”.

Povezano: 10 Celebrity Hair Must-Haves

Korak 2: Odaberite odgovarajući alat za toplinu

042.215 ravna do kovrčava-embed3.jpg
Sarah Balch za InStyle.com

Alat za kosu koji odaberete čini razliku u uspjehu vašeg stila. “Za kosu duljine ramena i kraće, koristite jedan centimetar željeza”, kaže Webb. “Za dulju kosu, idite na cijev od 1,25 inča”. Manja cijev pomaže u stvaranju čvršćih zakrivljenosti koja će podnijeti test vremena. Naravno, nemojte zaboraviti upotrijebiti proizvod za zaštitu topline, kao što je Living Proof Restore ($ 26, livingproof.com), “kako bi zaštitio od oštećenja”, kaže Rogers.

RELATED: Najbolji alati za kosu za svaki proračun

3. korak: prskajte, a zatim ohladiteKao veteran za ravnu kosu, previše dobro poznajem hrskavi osjećaj previše proizvoda. Dakle, bilo kakva instrukcija da bih izbacila pakao iz moje kose me zabrinjava zbog neprirodnog završetka. Ali ako je cilj drži, sprej mi moram. “Hairspray nakon svake curl i ne dodiruju bilo kovrče sve dok cijela glava nije završena”, kaže Webb. “Želite da se vruće kovrče ohladite i pustite.” Zatim, laka za kosu i prstom za otpuštanje sve što tražite malo previše Shirley Temple.

FOTOGRAFIJE: kovrčava slavna frizura

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 6 = 1

map