Pronađite najpopularnije boje za usne iz cijelog svijeta

Može biti američka djevojka kroz i kroz, ali boja vaše usne govori drugačije. Glasovita londonska zračna luka Heathrow upravo je objavila svoje prvo svjetsko izvješće o međunarodnim bojama ruževa, koja je otkrila vrhunske tonove usana i trendove širom svijeta. Za sastavljanje popisa, Heathrow se udružio s World Duty Freeom i stručnjakom za ljepotu Alice Hart-Davis da bi se bliži pogled na 50 najkvalitetnijih svjetskih odredišta i najprodavanijih boja za svaki.

U Londonu su se najpopularnije pokazale golim nijansama kao što su Bobbi Brown Beige Gold Shimmer ($ 26; nordstrom.com), dok su žene u New Yorku na odgovarajući način krenule prema Big Apple reds sličnom MAC Steam Heatu ($ 18, maccosmetics.com). Dusty Rose tonovi, la Laura Mercier Raspberry Ripple ($ 26, nordstrom.com) bili su vrhunski pokupiti u Parizu, dok su Šangaj i Dubai svaki odlučili za svijetle tonove. Sheer koralji poput Burberry’s (33 $; saksfifthavenue.com) bili su u trendu među ženama u Šangaju, a petaljke poput Dior Rose Caprice hue ($ 35, sephora.com) na vrhu Dubai najtraženijih usana boje. Prijeđite na heathrowairport.com/beauty da biste vidjeli popis u cijelosti i saznali najprodavaniju nijansu u vašem gradu!

FOTOGRAFIJA: Najbolji ruževi za usne 2015

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

86 − 84 =

map