Ralph Lauren predstavio tim Olimpijskih uniformi za svečanu otvaranju SAD-a, a oni su Peak Americana

Danas, Polo Ralph Lauren predstavio je uniforme koje će Team USA šetati 9. veljače na svečanosti otvaranja Zimskih olimpijskih igara na Pyeongchangu u Južnoj Koreji 2018., a oni su vrhunac Americane.

Dizajnirane u paleti boja crvene, bijele i plave, uniforme imaju moderne, tech-poboljšane performanse komada isprepletene klasičnim narodnim referencama: slim fit moto traperice, rubne kaubojske rukavice, trobojni vuneni pleteni pulover, mornarička maramela i smeđe ženske alpinističke čizme s crvenim čipkama.

VIDEO: Olimpijske igre 2018: Zimske igre brojevima

 

“U Ralph Laurenu uvijek pokušavamo slaviti američki duh, ali želimo imati i točku gledišta. Crvena, bijela i plava osjetljivost je nešto u što vjerujemo, ali smo također željeli reinventirati tu senzibilnost za suvremeni duh današnjih sportaša “, izjavio je šesti putnik službenog osoblja Teama SAD U stilu u e-poruci.

Djelovali su tako dijelom prihvaćajući nosivu tehnologiju, ugrađujući ograničena izdavačka mjesta sportaša s unutarnjim sustavom grijanja od vodljive ugljika i srebrne tinte i tiskan u dizajnu američke zastave.

“Osim što je dodala dodatnu toplinu, tehnologija je dodala modernost ikoničnom stilu olimpijskih odora”, rekla je tvrtka, objašnjavajući kako tehnologija baterije, koja nudi tri postavke toplinske energije i traje do 11 sati, znači “držati [sportaši] toplo, kako bi održali svoje mišiće, kako bi bili sigurni da nisu stegnuti prije izazova sljedećeg dana i sljedeća dva tjedna. “

TK

Skice muške i ženske svečanosti otvaranja uniformi

Ljubaznošću Ralpha Laurena

RELATED: Katie Couric vraća se u NBC za Zimske Olimpijske igre

Izrađene i proizvedene u Sjedinjenim Državama, uniforme su izrađene pomoću tkanina s lokalnim dobavljačima, u skladu s projektom Made in America.

Držite se pomicanje kako biste vidjeli uniforme po modelu olimpijskog freestyle skijaša Gus Kenworthy i olimpijskog snowboardera Jamieja Andersona – plus više službenih skica Policajca Ralpha Laurena o svečanosti otvaranja.

TK

Gus Kenworthy u svečanoj muškoj uniformi 

Ljubaznošću Ralpha Laurena
TK

Skice ženskog neformata

Ljubaznošću Ralpha Laurena
TK

Snowboarder Jamie Anderson nosio je svečanost otvaranja žena

Ljubaznošću Ralpha Laurena
TK
Ljubaznošću Ralpha Laurena
TK

Gus Kenworthy

Ljubaznošću Ralpha Laurena
TK
Ljubaznošću Ralpha Laurena

Kolekcija Polo Ralph Lauren Team USA 2018 bit će dostupna za kupnju u odabranim Ralph Lauren trgovinama i na RalphLauren.com i TeamUSAShop.com.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

6 + 1 =

map