Reese Witherspoon pokreće novu kolekciju Jamesa zecu Draper Just in Time za Uskrs

Uskrs još uvijek može biti nekoliko tjedana, ali Reese Witherspoon već ulazi u duh blagdana.

Naoružani najgladnijim kostimima ikad – zec! Velika mala lutanja zvijezda objavila je u ponedjeljak pokretanje draperove Jamesove zbirke zecu, treperavši osmijeh na fotografiji (na vrhu) koju je podijelila na Instagramu pokazujući je kako stoji na trijemu pored vaze pune proljetnog cvijeća, a odjevena u mornaricu odjevenu u zecu.

“Najsretnija zvijezda (P.S. Njegovo ime je Turbo i jako je uzbuđen zbog nove zbirke zečeva @draperjamesa!”), “Witherspoon je napisao snimku.

Zbirka sadrži sve što je zlato (s naravi u južnom nadahnuću), uključujući i krokodil Witherspoon nosi u toj fotografiji – Bonnie Bunny Love Circle haljinu ($ 250) – kao i Bonnie Bunny Skirt ($ 185), koja dolazi isti ispis i nijansa.

suknar James - 1
uljudnost

RELATED: Reese Witherspoon je vaš proljetni pinterest zajednica došao u život

WATCH: Omiljena stvar Reesa Witherspoona

 

Za one koji žele biti malo suptilniji sa svojim stilskim stilom uskrsnog zeka, tu je i prsluk s prugama Bonnie Bunny koji ima predodžbu na zečju (150 dolara), čipka ukrašena “Hello Everybunny!” ($ 38), pa čak i ružičastu zecu caklinu ($ 15).

suknar James - 4
uljudnost
suknar James - 2
uljudnost

Nešto nam govori Reese će imati neke velike uskrsne košare u dućanu za svoju djecu.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 10 = 17

map