Rihanna otkrila njen padni momak za Puma kolekciju u većini Rihannama nalik odijelu

Zaboravite razborito malo crne haljine: Rihanna je još jednom zapljusnula kad je 28-godišnja Barbadian pjevačica i dizajner otkrila njezin pad Fenty po Puma zbirci u New Yorku u robnoj kući Bergdorf Goodman u utorak. Njezina odjeća po izboru? Jedan privlačan crno-bijeli ansambl.

Za tu priliku, loša djevojka bacila je oprez na vjetar i skliznula u višeslojnu odjeću, samo je ovjerena pop zvijezda mogla skinuti. Njezin je izgled sastojao od bijelih čizama od čizme iznad koljena, suknje s visokim strukom s prorezima na nebo i dvoslojne vrhove s neuobičajeno proporcionalnim rukavima. Spustila je kosu i potresla prirodni izgled ljepote.

“Svakom je dizajnerovom sanu da svoju kolekciju prenosi Bergdorf Goodman”, rekla je zvijezda na svečanom događaju, prema WWD. Također je otišla na Instagram kako bi saznala kako je sve prošlo. “I to su svi ljudi. Puma, moj lanac Fenty bio je uspjeh “, rekla je video. Drugi su pokazali svoju robnu marku za ljubitelje obožavatelja i nekoliko plesnih poteza.

#FENTYXPUMA #OUTNOW

Videozapis objavljen od strane badgalriri (@badgalriri)

Danas se zabavljala na mom događajima #FENTYXPUMA !!! Zahvaljujući svima koji su izašli i onima koji već kupuju komade online!!!

Videozapis objavljen od strane badgalriri (@badgalriri)

Kada priključite …..

Videozapis objavljen od strane badgalriri (@badgalriri)

Povezano: Rihanna Rocks rupa u obliku srca obrasca u N.Y.C.

Što se tiče prikaza u trgovini, recimo da živi do hipa:

Kad idete u @bergdorfs … ����

Fotografija koju je objavio badgalriri (@badgalriri)

RELATED: Rihanna uzima traper na traperu u nove visine sa svojim najnovijim izgledom

Nastavite ubijati, Rihanna. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

1 + 5 =

map