Rihanna parira eklektične ispise poput nijednog drugog dok je u New Yorku

U New York minuti, sve (o Rihanninu odjeću) može se promijeniti.

Anti pjevačica je izašla na večeru u Nobu Fifty Seven u utorak navečer nosi podebljano mješoviti izgled – oštro odstupanje od suknje – preko-shirt trend ona demoed da poslijepodne.

Bad gal RiRi osvijetlio je N.Y.C. ulice u paru širokih nogu Dries Van Noten leopard-print hlače ($ 635, barneys.com) i mornarica prugasta Dion Lee halter vrh s izrezanim rukama i ramenima detaljima koji su stvorili neovisan efekt manšete ($ 390; forward.com).

28-godišnja djevojka udružila je svoju eklektičnu odjeću s setom bijelih pumpi i dodala na raznolikost otisaka s boxy Louis Vuitton torbom. RiRi je nosila kosu u labavim valovima i dala joj večeru-vrijeme izgleda kao dodatni nagovještaj pizazz s dubokim crvenim usnama i skupom velikih zlatnih karata naušnica.

RELATED VIDEO: Pogledajte Rihanna’s Beauty Transformation

U istinskoj Rihannanskoj modi, pjevačeva odjeća umjetno je položila nekoliko njezinih tetovaža: dekorativni djelomični rukav na desnom zglobu i kaligrafiju koja joj povezuje desno rame.

Povezano: Rihanna pomiče trend suknje u košulji u N.Y.C.

Tko bi osim Rihannu mogao odvući ovaj pogled? Svi tuče Kraljicu Ri.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 4 = 6

map