Rihannina Fenty x Puma kolekcija dokazuje Bad Gals Rule

Bilo je oko devet sekundi u New York Fashion Week u četvrtak kada smo čuli prvi remiks David Bowie pjesama kao soundtrack pistu. To bi se trebalo očekivati, jer je stil kasnog pjevača bio razlog za toliko dizajnera, iako možda i manje kao utjecaj na žensku modu za jesen 2016. godine. “Naš muza je izvođač čiji individualistički stil otkriva njezinu umjetničku genijalnost kroz njezinu prisutnost na pozornici i izvan pozornice”, rekao je koncert u BCBG Max Azriji.

No, ono što je bilo na pisti zapravo je napravilo snažan argument za zadržavanje trenutačnog sustava pista kao što je to, čak i kada mnogi dizajneri planiraju podupirati tradicionalni red u nadolazećim mjesecima pretvarajući njihove pistu u marketinške događaje i prikazujući odjeću tek kad su dostupni za kupnju. BCBG se dugo odlikuje destiliranjem ideja koje su nekad bile prilično skupa za većinu kupaca u pametnim, nosivim trendovima, au remixu ovogodišnje sezone došlo je do nagovještaja utjecaja iz prošlosti prošlosti avangarde u New Yorku: Prabalove miješane veste, Thakoonov labav hlače u etničkom tekstilu, Wang Wangove prošarane kožne jakne, Rodarteove isjeckane čarape tijela lurexa. Ali ovdje su izgledali svježe i pristupačno, čak i malo nervozno i ​​guraju taj osjećaj stilskog eklekticizma koji je bjesnio preko staza od proljetnih zbirki.

RELATED: Pogledajte Rihannina promjenjiva izgleda

 model walks the runway at the BCBGMAXAZRIA Fall/Winter 2016 during New York Fashion Week on February 11, 2016 in New York City.
Victor VIRGILE / Gamma-Rapho / Getty Slike

Čini se također vjerojatnim da će samo veliki igrači moći proizvesti dovoljno odjeće prije svojih kišnih staza kako bi pohranili dućane, časopise i korisnike, a isto tako stvorili taj poseban trenutak kada se show doista dogodi, što će izazvati impuls za kupnju. 

Sšto postaje malog čovjeka? Kao što se događa, u prva dva dana Modnog tjedna, bilo je nekoliko primjera velikih talenata koji tek sada dolaze u svoje vlastite zahvaljujući zujama koje su sagradili s njihovih prvih pistu. Monse, najnoviji urednički i slavni dar, Oscar de la Renta bivši šefovi Fernando Garcia i Laura Kim, imali su zvjezdani show u drugoj prigodi koji su u petak pokupili svoj izvorni koncept čudnovate večernje odjeće ukorijenjene u izgradnji košulja. Ovoga su puta gotovi komadi bili izvrsno izrađeni i s ogromnom raznolikošću, poput bluze s omotanim rukavima na vrhu pametnog para hlača koji su otkopčani u svim smjerovima, ili se niz kuglastih odijela odvaja od onoga što je izgledalo kao vreća za otpad tkanine.

 model walks the runway during the Monse runway show during Fall 2016 New York Fashion Week at The High Line Hotel on February 12, 2016 in New York City.
Brian Ach / Getty Images

RELATED: Florence Welch otkriva svoje tajne stila

Konceptualno, da, ali vidjet ćete ga u mnogim trgovinama ove jeseni (i na slavne osobe za nekoliko tjedana) zahvaljujući isprobanom i pravom procesu koji prevodi uzbuđenje piste u profile časopisa, ekskluzivne trgovine i stvarne prodaje , Sophie Theallet i dalje se jača, pogotovo jer je hrabro odlučila povjeriti njezine instinkte i potisnuti se da izradi koncepte slične couture u gradu poznatoj po otmjenoj streetwearu. Njezina dramatična emisija, ispunjena tamjanom i skoro nevjerojatnim zagrljajem modelne raznolikosti (blagoslovila ju je!), Bio je još jedan vrhunac, s divnim haljinama, sivo odjeveni dnevni ogrtači od napetih traka i puno pribora koje su igrale na drška. Oko pola vrata otvorila su se u sredini sobe s hrastovim zidovima – nalazila se u zgradi koja se nalazila u financijskoj četvrti – a izašla je Veronica Webb u sjajan crni polukrug.

Model Veronica Webb walks the runway at the Sophie Theallet fashion show during Fall 2016 New York Fashion Week on February 12, 2016 in New York City.
Fernando Leon / Getty Images

Adam Selman je još jedan primjer. Njegov bivši neradni školski izgled s malo se odijevanja od haljina za oba dana (prairie nevinost susreće goth-dotted black) i noću (gomila tekućih partikula ili scarlet disco lamé). Selman će, naravno, poznavati Semmena iz prethodnog rada s Rihannom, ali sada je konkurencija, kao kreativni direktorica za žene u Pumi.

RELATED: Pogledajte Gigi i Bella Hadid Prošećite Rihanna Puma Show

 model walks the runway at Adam Selman fashion show during Fall 2016 MADE Fashion Week at Milk Studios on February 11, 2016 in New York City.
Slaven Vlašić / Getty Images

I ona je rekla o modi u petak navečer s njom Fenty Puma Rihanna zbirke. To je bilo prikazano na turobnom mjestu koje paradoksalno postoji na Wall Streetu, bez ikakvog razloga osim mučenja modne industrije. Tko ne želi provesti sat vremena u prometu, a zatim hoda dva bloka na hladnoći, a zatim provjeriti tijelo, a zatim otvoriti vakuumski zatvorena vrata koja se odmah pretvaraju u arktski vjetar tunel, a zatim gledati 10-minutni pistu? Ali to nije nikakva pogreška Rihanne, čija je zbirka bila savršeno probavljiva nastojanja grafičkog uličnog trošenja, ali i prilično standardna vježba u brendiranju slavnih osoba. Preveliki jakni za krzno, više nalik na krzneni majice odjevenih u haljine, a neki veliki rešetkasti kaputi bili su hitovi, a ja ću vjerojatno naručiti muške gaćice od tkanine sa zavirujućim pločama na koljenima.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

84 + = 92

map