Selena Gomez dobiva kratki makeover kose, a njezin je rez puno poput “The Rachel”

To je službeni: 2015 je godina bob. To možemo potvrditi jer je Selena Gomez – ona nevjerojatno dugih, sjajnih brava – pridružila se legiji modnih ljudi koji su nedavno skočili na kratku kosu.

Gomezov novi izgled je dulji bob (aka lob) s puno slojeva, koji je debitirao na Instagram fotografiji. Zvijezda je dodirnula ukočeni zub s nijansama i krznenom kaputom, a kratka kapica imala je jednostavno emotikonsko lice u sunčanim naočalama. To je odraslo novi izgled za zvijezdu, ali ono što je doista privuklo našu pažnju bila je koliko su njezini slojevi uokvirivanja lica nalikovali na ikonastu “Rachel” koju je Jennifer Aniston potresla devedesetih godina.

RELATED: Saznajte kako rekreirati sjajnu masu AMAs Selene Gomez

Doista, Gomez nije učinio nikakvu tajnu njezina divljenja za prvo Prijatelji zvijezda. Nakon sastanka u prosincu prošle godine na zabavi za slavlje Anistonovog novog filma, Torta, Gomez je napisao na Instagramu (zajedno s fotografijom para): “Ne samo da sam pratila karijeru kao fan već od osam godina, a sada ga gledam kako se potpuno transformira u svom novom filmu Torta, Stekao sam prave razgovore s takvim pravim srcem, napravio cijelu godinu. “

Ono što je inspiriralo novi izgled Gomeza, ne možemo čekati da vidimo kako je stilizira za crveni tepih!

FOTOGRAFIJA: Više slavnih ukrasa kose od 2015

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

83 − 75 =

map