Selena Gomez i The Weeknd jesu rujanski stilski ciljevi u N.Y.C.

Neslužbeni par godine, U stilu pokrivena djevojka Selena Gomez i njezina grafikona koja prelazi Beau The Weeknd, izišla je u N.Y.C. u nedjelju ljuljaju polako i savršeno jesen.

Selena, novo 25, krenula je na ulice Manhattana West Village u par visokih struka obloženih žarulja traperica (trgovina sličan pogled ovdje), udoban izgleda gumb-prednji pulover, i gležanj-prianjajući crne čizme (trgovina slično Pogledaj ovdje). Gomez je opremio prekrasnom torbicom Selena Grace iz njezine suradnje s trenerom ($ 395, coach.com) i jednostavnim zlatnim obručima. Nosila je kosu u krži od niskog ključa na zatiljku njezina vrata i držala je ono što je izgledalo kao kava u njezinim rukama (ako je samo popila gutljaj).

Od strane “Fetish” partystressa stajao je njezin posvećen dečko, odjeven u svjetlucavu tirkiznu pušku vjetra inspiriranog 80-ih godina, crnim mršavim trapericama, bijelom Pumom (kako ih držati tako bijelom, Abel?), Nijanse s malim crnim lećama , i “Starboy” bejzbol kapu.

TK
Gotham / GC Slike

RELATED: Selena Gomez i The Weeknd su naš duhovni par u twinning izgleda

BRB, imat ćemo zauvijek oponašati Selenu i The Weeknd u rujanskom stilu dok ne dođe vrijeme da izbacimo bundeve!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 3

map