Spice Girls se službeno približavaju za turneju, prema Mel B

Grab your scrunchie jer jedan od najslikovitijih bendova ’90 -ih godina pada na cestu za turneju.

Spice Girls službeno se okupljaju – barem prema članu benda Mel B – i da to uključuje i Victoria Beckham. Djevojka se vratila zajedno kako bi nastupila za novu publiku, ali obožavatelji su razumljivo znatiželjni o tome hoće li to ili ne znači i novu glazbu.

Za sada Beckham (Posh), Mel B (Scary), Geri Halliwell Horner (Ginger), Emma Bunton (Baby) i Melanie C (Sporty) ne prolijevaju, ali ovdje je rundown onoga što mi čini znam do sada.

Začiniti Girls
Brian Rasic / Getty Images

Mel B je razbio vijest o Danas pokazuju u srijedu da se bend stvarno vraća zajedno.

“Ja sam jedini koji nastavlja govoriti da ćemo nastupiti, a mi ćemo se igrati. Konačno, uspjeli su je zajedno. Da, “rekla je.

Čak je i Posh Spice u njemu, kao što je Mel B pojasnio kad je domaćin Hoda Kotb pitao o Beckhama navodno neodlučnošću. “Uvijek to govori. Prestani. Mi su obilazak. Da sam to stvarno izgovorio glasno? Da, sigurno ćemo raditi zajedno. “

Prvi vjetar ponovnog susreta dogodio se kada su pet članova benda neočekivano uočeni poslijepodnevnim čajem u kući Halliwell Horner prije nekoliko mjeseci. Iako se ova akcija može činiti sasvim nedužna, a ne turneja, grupa nije bila sve zajedno od pokretanja svoje glazbe Viva Forever 2012, tako da je bila značajna. Nakon toga su pročistili zrak izjavom koja je spomenula “nove mogućnosti” i ostavila više pitanja nego odgovora.

Vijest o punom puškom turneju prvi je puta propustio TMZ 7. veljače kada su izvijestili da je dnevni čaj zapravo “grubo planiranje” sastanak s bivšim menadžerom benda (i Američki idol kreator) Simon Fuller. Očigledno između kroasana oni su također radili na razradjenoj svjetskoj turneji postavljenoj za kasno ljeto. Zabilježeno je da će početi u Engleskoj i završiti u SAD-u.

Obožavatelji su dugo čudnovavali što je zaustavilo pjevače na ponovnom suradnji. Ostali 90-ih bendovi kao što su Backstreet Boys su napravili povratak (i ​​puno novaca) tako što su pobjednički glazbeni povratak, ali s Spice Girls, nije svaki član bio uvijek na brodu. Beckham je imao oklijevanja oko ponovnog okupljanja, između vođenja svoje istoimene modne linije i majke četvero djece, ali nema potvrde o točnim razlozima.

“Ne događa se. U nekom trenutku morate znati kada je vrijeme da kažem: “To je sjajno”, rekao je Beckham na britanskom chat showu Ovo jutro prošle godine.

RELATED: Gledajte Lily Collins rap Rapice Djevojke kao da to nitko nije posao

Mel C također nije bio siguran.

“Fasciniranje s bendom nikad se ne čini daleko”, napisala je u eseju iz 2016. godine. “To je blagoslov i prokletstvo u isto vrijeme … Svakodnevno me pitaju” Jesu li se djevojke vratile zajedno? “Onda je to Kada? Kako, zašto? Kada smo se ponovno okupili u 2007., pitanja su se zaustavila trenutačno, navijači su bili sretni i bili smo sretni, ali u trenutku kada je turneja završila, to je ponovno počelo. “

Sada kada se čini da su opet na istoj stranici u vezi turneje, zanimljivo je vidjeti ako dobijemo i nova ljeta. “Wannabe” dio je bilo tko drugi?

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

77 + = 83

map