Svi glamurozni izgledi iz pedeset sjena tamnije L.A. Premiere

Valentinovo je točno iza ugla, što znači Pedeset nijansi tamnije bit će udaranje kazališta u nekoliko dana! Očekivali smo da će tamna romansa biti na rasporedu stila za premijeru filma u Los Angelesu, ali bili smo iznenađeni i oduševljeni kad smo vidjeli upravo suprotno.

Pedeset Shades Premier - Embed 2
Albert L. Ortega / Getty

Dakota Johnson preuzeo je zamah u ružičastom ružičastom Valentino haljinu s donjom dekolterom. Definitivno smo vidjeli kako je Anastasia Steele nosi ovo usput. Izgled je bio apsolutno glamurozan i bez napora. Glumica je povukla kosu natrag kako bi joj zadivljujući ogrtač igrati centered i zadržao joj šminka i pribor pared-dolje. Kada ste prirodna ljepota, ne trebate mnogo da to izgledate besprijekorno.

VIDEO: Glamurozni izgled iz Pedeset nijansi tamnije L.A. Premiere

RELATED: Dakota Johnson posvetila scenu u pedeset nijansi tamnijima svojoj mami

Pedeset Shades Premier - Embed 4
Jon Kopaloff / FilmMagić

Čovjek u noći, Jamie Dornan, prilagodio je svojoj zvijezdi u odijelu i od ikonografske talijanske modne kuće. Njegov je pogled bio definitivno u mračnom carstvu, ali ne manje klasičan. Stručni krojačni mornarski duo i prugasta kravata bili su njegov izbor za tu prigodu. Potpuno zaspao.

Pedeset Shades Premier - Embed 1
Allen Berezovsky / WireImage

Poput njezina lika u filmu, Rita Ora oozed dekadencije i glamura. Njezino lijepo djelo Giambattista Valli imalo je vlak koji je okrenuo glavu i imao je sve oči na nju. Voljeli smo siluetu s jednim ramenom i kraćim rubom haljine, što je pokazalo Američki sljedeći vrhunski model domaćin tonirane noge. Romantični poni i sjajna koža dovršili su svoj ansambl.

Pedeset Shades Premier - Embed 3
Alberto E. Rodriguez / Getty

Video: Pedeset nijansi sive Početna Just Sold za 8 milijuna dolara

Uzet ćemo svaki trenutak Kim Basingera koji možemo dobiti: ona je ipak ikona. Njezina asimetrična ramena bila je simbol jednostavnog i šik. Zadržala je svoje legendarne tresses nisko-ključ, odjekujući klasičnu prirodu svoje haljine.

Povezano: Kim Basinger pridružuje cast od 50 nijansi siva slijed

Pedeset nijansi tamnije hitova kazališta 10. veljače.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

87 + = 93

map