Što je sladak s Ariana Grandeovim pasom Toulouseom

Njujorški poznavatelji bruncha jutros su ušli u Urban Garden hotela Jamesa kako bi pronašli uobičajene sredinom jutarnje sastojke: svježe rezano voće, cijeđenje vruće jave i asortiman slatkih glaziranih kolača. Ali, za razliku od Prosecco-punjenih Bellinisa koji bojaju većinu restoranskih jelovnika, ovdje su “printeri štapića” ekskluzivno dizajnirani samo za jednu pasminu: psi. 

Ariana Grande Dog
Getty Images

Da, pored grmlja “zelenog tepiha”, organski kolačići od jabuka, kolačići od piletine i quinoa i goveđeg kolača sve očekivane omiljene trenirke četveronožnih prijatelja kako bi proslavile pad marke #CoachPups i dok-iznenađujuče-nitko od očnjaka nije trčao, već je Ariana Grande bio vrlo Toulouse koji nas je odmah osvojio.

Trener And Toulouse Grande Celebrate The Coach Pups Campaign By Hosting An Event In New York, July 28th
Brad Barket / Getty Images

RELATED: Emmy Rossum ne razbjesni kada je riječ o pravima životinja

Samo oko mjesec dana nakon što je ljubazan francuski buldog Lady Gage, gospođice Asia Kinney, otkriveno kao lice Coachove dodatne opreme, Grandeova dvogodišnja ljepota sada također dijeli svjetla. I, naravno, bio je spreman slaviti jutros.

Trener And Toulouse Grande Celebrate The Coach Pups Campaign By Hosting An Event In New York, July 28th
Brad Barket / Getty Images

Između mirnog poziranja unutar foto-štanda za instagram-dostojan snaps s prijateljima kao što su Walter Cronkite i tost, Toulouse, kao i ostali psi, sigurni da se upuštati u personaliziranu štene masira, pa čak i sjediti da se šareni portret crta (iznad). Ipak, nisu svi najbolji prijatelji gostiju bili za malo opuštanja. Tinkerbelle, crni i bijeli šaljivac, radije je proučavao ono što je cijela misija bila uistinu vidljiva: modu. Postavila je šalove s leopardom, kožne remenice s kožom i torbe odobrene torbe koje čine kolekciju kolekcionara (ispod).

Trener And Toulouse Grande Celebrate The Coach Pups Campaign By Hosting An Event In New York, July 28th
Brad Barket / Getty Images

Grande nije mogao biti prisutan, ali nesumnjivo je bila uzbuđena zbog sjajnog trenutka u Toulouseu. “Izuzetno sam uzbuđen što Toulouse glumi u kampanji Coach Pups i da partner s trenerom nastoje zaštititi životinje od okrutnosti i zla”, rekla je u izdanju. “Ne mogu se početi izraziti koliko sam zahvalan treneru za privlačenje ovog važnog pitanja u središte pozornosti i za njihovu velikodušnu donaciju za ubojstvo bez ubojstva Los Angelesa, najboljom inicijativom Društva za životinje, kako bi Los Angeles postao najveći grad bez ubojstva do 2017. godine. “

Toulouse i Miss Azija Kinney također nisu sami u svojim nastojanjima. Psi Mirande Kerr, Frankie, sljedeći je da se debitira u kampanji, koju je fotografirao ikonasti Steven Meisel i koji je dizajnirao Karl Templer.

Ariana Grande Dog
arianagrande / Instagram

Znači, bilo je lako oprostiti Grandeovog ljubavnika s diskete? Odgovor je, očito, ne. 

RELATED VIDEO: Katherine Schwarzenegger objašnjava kako se pripremiti za ljubimca 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

56 − 51 =

map