Što je to igrati Anne Hathawayov pomoćnik na zaslonu? Interna zvijezda Christina Scherer kaže sve

Otkako je Anne Hathaway privukla naslovnicu U stiluu rujanskom izdanju kako bi razgovarali o njenom novom filmu, Intern, prebrojavali smo dane sve dok se film ne dotiče kazališta. Petak je konačno taj dan – a Hathawayu kao protagonist online modne tvrtke, a Robert De Niro igrajući svoj 70-godišnji pripravnik, film je već zaradio ton zvukova. Ali ne svi u castu već su kućanstvo. Filmska je zvijezda Christina Scherer koja prikazuje Beckyja, asistenta Hathawayeva lika, u svom glavnom filmu. Scherer je nedavno zaustavio U stiluu New Yorku, a otkrila je kako je raditi s dva najveća imena u Hollywoodu – ili “Annie” i “Bob”, jer ih je slučajno upućivala dok je snimala u Bronxu, NY.

“Glavni glumci uvijek postavljaju raspoloženje okoliša na set, i bili su divni”, rekao je Scherer. “Upravo su postavili raspoloženje koje je bilo mirno i lijepo.” Budući da je glumac u velikoj mjeri dominirala muškarcima, Scherer je imao priliku često povezati s Hathawayom. “Svi su dječaci radili zajedno, pa je Annie bila u biti jedina druga djevojka na setu kad sam bila tamo”, rekla je. “Imali smo puno zabave, a bili smo samo glupi cijelo vrijeme. Rado bismo naglasci i pjevali zajedno.” Kao dugogodišnji obožavatelj Hathawaya, Scherer se morao prilagoditi kako bi bio povremen oko zvijezde – pogotovo kada je došla do njezina nadimka. “Ona želi da je svi zovu” Annie “, ali zapravo se osjećam glupo da je to zovem jer sam odrastao gledajući njezine filmove”, rekao je Scherer. “Želim je nazvati ‘Anne Hathaway’, jer sam kao, ‘volim te.'”

Rad s braniteljima industrije nadahnuo se za 22-godišnjeg Scherera, a radno iskustvo također je središnja tema filma. U stvari, to je interakcija između biranih tako raznovrsnih u dobi koje čine film povezan na prvom mjestu. “Vrlo je više generacija”, rekao je Scherer. “Mislim da bi itko mogao uživati.” Ali nemojte očekivati Intern da bude bilo što poput Hathawayinog posljednjeg filma usmjerenog na modu, Đavo nosi Pradu. “To je sasvim drugačija priča, a to je više o prijateljstvu nego modi”, rekao je Scherer. “Nije zapravo priča o pokušaju da se naprijed u životu – zapravo je suprotno, pokušava pronaći smisao u vašem životu.”

Christina Scherer
Alex boravi za InStyle.com

To je upravo ono što Schererov lik pokušava učiniti u filmu. “Becky se malo utapa, i mislim da se svatko može povezati s njom u jednom trenutku u svom životu”, rekla je. “Bez obzira na to gdje se nalazite, ponekad ste prekvalificirani za posao i pokušate preuzeti više nego što možete učiniti kako biste uspjeli.” Schererov lik pokušava učiniti upravo to, a ona se ne bori dobro, da kažem najmanje. “Becky je otišao u poslovnu školu i mogao je pomagati tvrtki na toliko različitih načina, ali ona je također zauzet da uzme sve kave i radi manje stvari koje nije dobra. Ima toliko puno posla i ne može podnijeti sve to.”

RELATED: Anne Hathaway Smolders u skupini koja otkriva kožu na screeningu za Intern

Dakle, kada Becky konačno dostigne granicu, ona plače. A ta je scena skoro platila Schereru posao. “Nakon što sam poslao svoju audiciju, dobio sam audiciju s [scenaristom i redateljem] Nancy [Meyers]”, rekla je. “Ušla sam, a ona me zamolila da još jednom radim na plakati i vraćam se.” I tako je i učinila. “Annie je bila tamo sljedeći put kad sam došla, i nisam se mogao plakati jer sam već imao prije dvanaest stranica komedijskih stranica”, rekao je Scherer. “Pretpostavljala sam da nisam rezervirao, ali onda sam dobio poziv da čitam s Robertom De Nirom u New Yorku.”

Kad je stigla tamo, bio je pritisak. “Nancy mi je rekla da želi da imam ulogu, ali da mora vidjeti da plaknem”, rekao je Scherer. “Rekla mi je:” Uđite u sobu, koristite taj pritisak, a ako ne dođete ovamo i plakate, ne možete imati posao “, Scherer se obvezao – ali stvari još uvijek nisu bile glatke. “Ušao sam u sobu i ja sam plakala sat i pol sam od sebe”, rekla je. “Ali kad sam izašao, više nisam mogao plakati – bilo je strašno.” Nakon što su rekli da žele baciti nekog drugog za dio, “Završila sam poslati snimku od sebe kako radim na plakati”, rekao je Scherer. “A tad je Nancy rekla:” U redu. “

Ali izazovi nisu prestali s plakanjem. Schererova omiljena scena za film također je bila najteža, rekla je. “Postoji scena na kojoj je Anne na biciklu, a ja ga slijedim”, rekao je Scherer. “Bilo je stvarno teško za mene jer ne nosim pete u stvarnom životu, pa se trčim u pete 12 sati, dok smo snimili da je teško.” I trebalo joj je cestarina na zvijezdi. “Na kraju dana, malo sam prekinuo”, rekla je. “Ali kad sam se stvorio močom, sve je bilo u redu, pa sam tada shvatila da sam ovisna o kavi.”

Scherer nije bio jedini ljubitelj latte na setu. “Mala lonca za espresso bila su vrlo vruća roba”, rekla je. “Ako ih niste spasili, niste ih mogli dobiti.” Ali postojala je jedna priča koja je uvijek bila na ruci, zahvaljujući Hathawayevu pomoćniku u stvarnom životu. “Annie voli ove male krekere s avokadom na njih”, rekao je Scherer. Dakle, ako se nadate da će jednog dana postati Hathawayov osobni asistent, ona nudi jedan savjet: “Možda samo budite spremni.”

Intern hitova kazališta 25. rujna. Pogledajte prikolicu ovdje:

RELATED: Idite iza kulisa Anne Hathawaya u rujanskom naslovu U stilu

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

37 − 32 =

map