Tommy Hilfiger dijeli priču iza mirisa koji je odredio 90-ih godina

Zamolite svaku cool djevojku u kasnim 90-ima koji su sjedili na stražnjem dijelu učionice kako bi nazvali njezin miris za potpis i vjerojatno bi to rekla – ikona Tommy Djevojka. Otkako je lansiran 1996. godine, praktički smo se okupali u smjesi kozjeg krvi i citrusa, još ne znamo da miris ($ 40; tommyhilfiger.comzavršio bi definiranje cijele generacije. “Bio sam u nadi da će to učiniti!” dizajner nam je rekao ovaj tjedan na nagradama za miris u New Yorku. Naravno, dobio je malo pomoći od svojih prijatelja. “Evelyn Lauder, koja je žena Leonarda Laudera iz Estée Lauder i više nije s nama, doista mi je stvarno pomogla da to učinim “, rekao je.” Mi smo stvorili miris i krenuli smo naprijed-natrag. Bio sam kao, “Što da to zovemo?” i ona je rekla: “Kako to misliš? Tome bi trebali zvati Tommy Girl! “” Ostalo, kako kažu, je povijest.

Iako je Tommy Djevojka nostalgična za većinu nas, vrlo različit miris Hilfigerova vlastitog sjećanja, dovodeći ga natrag u vrijeme prije nego što je došao njegovo carstvo. “Prvi miris koji sam ikada nosio bila je engleska koža, nosila sam ga prvi put kad sam ikada napravio s djevojkom”, dodaje on. “Imala sam 12 godina, nosila sam englesku kožu i mislila sam:” Radila je! ” Bilo je vrlo cool. ” 

FOTOGRAFIJA: Proizvodi za ljepotu bacanja U stilu Ljubitelji urednika i njihovi suvremeni sugovornici

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 5

map