Top 10 trendova Halloween kostimima Tutoriali na YouTubeu

Još uvijek tražite savršenu nošnja kostima? Nemojte se ustručavati još samo još uvijek imate dovoljno vremena da biste podigli krajnji trend na trendu. I srećom, postoji DIY inspo vani koji će vam pomoći da to učinite.

Bilo da odlučite otići na jeziv put i ponovno stvoriti Pennywise šminka iz To ili stavite vlastiti spin na klasičnu glazbu za kanal Cruella de Vil, nema YouTube videozapisa koji vam pomažu pri noktanju savršenog izgleda. A ako vam je još potreban dodatni poticaj da se riješite na svoj alter ego, dođite 31. listopada, pokupili smo vas. Pomaknite se dolje za 10 najvjerojatnijih kostimskih lekcija na YouTubeu ove godine.

1. Evie iz Potomci 2

Pozivanje svih navijača Disneya! Uzimajući prvo mjesto je šminka i kostima udžbenik da se oblače kao kći nevolje kraljice, Evie, iz Potomci 2. Pritisnite reprodukciju na gore navedenom videu kako biste saznali kako ponovno stvoriti njezin plavi Cotillion izgled, od šminke do odijela.

2. Pennywise od To

Grozan upozorenje. Već znamo da će biti tona ljudi odijevanja kao Pennywise od To ove godine, tako da nije iznenađenje da ovaj šminka udžbenik dolazi u # 2. Provjerite je gore – ako možete podnijeti gledanje nekoga da se pretvori u zastrašujući klaun, to jest.

3. Cruella de Vil (i njezini dalmatinski štićenici)

Tražite li svoj uobičajeni crno-crni garderobni odmor ove godine? Bacite nekakav bijeli bijeli pribor (i napola obojen frizuru) u miks i kanalizirati OG elegantan zlikovac. Saznajte kako dobiti gornji izgled i ne zaboravite uhvatiti prijatelja (ili 101) koji je spreman pratiti vas cijelu noć kao vaš adorbs dalmatinski štene.

4. Moana

Moana je hrabra, pametna i znatiželjna – pa nije iznenađenje da su tonovi Moana filmski obožavatelji žele se odijevati kao polinezijski princeza ovog Halloweena. Ako želite osvojiti svoju Disney princezu, pritisnite igru ​​na gornjem vodiču. 

5. Poslanice iz Nemoguće me

Jasno je da se minije ubrzo neće ukloniti i zašto bi ih htjeli ?! Mala žuta (i ljubičasta, ako ste u zlu Evioni) stvorenja su sasvim voljni – plus oni čine za veliku skupinu kostima. Saznajte kako dobiti izgled u gore navedenom videozapisu. 

6. Merida iz Hrabar (s urezom)

Ako ste ljubitelj Disneyova Hrabar, ovo je krajnji kostim koji će predstaviti film ovog Halloweena. Gledajte videozapis iznad da biste saznali kako se ne pretvoriti u jedan, već i na njega dva likove iz zvijezde: Princess Merida i vještica.

7. Coraline

Želiš li izgledati kao nešto jezivo lutka IRL? Ova koraljna odjeća je za vas. Dodatne točke ako obojite svoj kišni ogrtač na tijelo, kako je uputao gore navedeni vodič.

8. Glavni načelnik iz Halo

Ovo je malo više od obveze, jer zahtijeva kupnju glavnog šefa Ultra Prestige Costume. Ali za ljubitelje Halo, još uvijek je vrijedno promatrati pregled i pregled kostima.

9. Chucky

Druga nošnja koja nije za srce: Chucky. Ovaj udžbenik vas uči kako stvoriti krvavi, ukrašeni serijski ubojica izgled i pruža inspo ako želite napraviti ovaj par kostim i ići kao njegova mladenka. 

RELATED: Kako se odijevati kao vaš omiljeni riverdale Znak za Halloween

10. Hodajući mrtvaci

Ako ste vi i vaši prijatelji u zombije, ovaj vodič za Hodajući mrtvaci za tebe je. Većina odjeće već se može naći u Vašem ormaru, čineći to jednim od jednostavnijih i pravednički zastrašujućih dovoljno kostima vani.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

28 − 20 =

map