Zašto biste trebali gledati šetnju u ulozi Joseph Gordon-Levitt

Vrijeme je da dođete do filmova … na vizualni način. Krenite na put do 110 priča i 1.362 stopa do vrha Svjetskog trgovačkog centra kako biste proživjeli slavnu slavu Philippe Petita 1974. godine, kada je francuski zrakoplovac pao u zgrade prije nego što su bili službeno otvoreni, povećao svoju visoku žicu između Twin Towersa i traipsed između njih. Šetnja, out petak, 2. listopada slijedi istinitu priču o Petitu, koju je igrala Joseph Gordon-Levitt, koji je nastojao dovršiti najveći puč iz svog života, i vrlo smiješne i korisne pomagače koji je pokupio na putu kako bi mu pomogli postići svoj san.

Redatelj Robert Zemeckis iz Odbaci, Forrest Gump, i Povratak u budućnost slavu je debitirala filmom na premijeru tijekom Jaeger-LeCoultre i Fiji vode tijekom New York Film Festivala tijekom vikenda, zajedno sa svojim biranjem, Gordonom-Levittom, Charlotteom Le Bonom, Steveom Valentinom, Jamesom Badgeom Daleom i Ben Schwartzom. Prisustvovali smo, i bilo je idealno mjesto za debi takve priče o New Yorku. Šetnja bilježi suštinu nekoga tko je došao u Ameriku sa snovima, i još značajnije, nudi nostalgičan pogled na snagu Twin Towersa. U ovom filmu oni su sami likovi. Čuli smo gasove kad su se Towers prvi pojavili i njuškali na kraju filma kad se kamera spusti na manju četvrtastu četvrtastu Manhattanu. Bilo je vrlo emocionalno.

pita od jabuka Le Bon and Joseph Gordon-Levitt
Robin Marchant / Getty Images

RELATED: Josip Gordon-Levitt će gost zvijezde Projekt Mindy

Dok je pogled na Towers izvanredan, ono što je najuzbudljivije oko filma samo je zabavno gledati ga. Film se već pohvalio zbog svojih vizualnih efekata, dijelom zbog obnove ljubljenih Twin Towersa, a dijelom zbog stvaranja takve realistične dubine u “The Walk” sceni da se osjeća kao da ste u pravu pored Petita kad zauzima nogu od zgrade i stavlja ga na njegove loše navezane kabele. Zapravo, osjeća se toliko realno da se izvještava da ljudi u vrtu vide vrtoglavicu samo da ga promatraju. To je jedan od onih filmova koje morate vidjeti u kazalištima – 3D i Imax maksimiziraju intenzitet iskustva. Vidjeli smo ga u 3D i napustili kazalište razmišljajući wow.

U dokumentarcu 2008. o istoj visokoj žici, Čovjek na žicu, Petit je rekao: “život bi trebao živjeti na rubu.” Šetnja ide na sljedeću razinu. Iako nikad nećete nikada hodati visokom žicom poput ovog Francuza, ovaj film služi kao podsjetnik da slijedite svoje snove i vjerujete u mogućnosti života. Petitova ostavština, kako se dokazuje u filmu, jest da ponekad sve što je potrebno da se osjećaju živim korak je u novom smjeru.

Pogledajte prikolicu za Šetnja ispod.

 

 

POVEZANO: Pogledajte Joseph Gordon-Levvitt Pjevajte Rihanna u kvartetu Barbershop s Jimmyjem Fallonom

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

59 + = 67

map