Zendaya stavlja svoje krivulje na zaslon u svježe lice bikini Snap

Zendaya je prošli tjedan okrenula glavu kad je prošla Billboard Music Awards Red Carpet u zapanjujućem bjeloglavom grudnjaku i suknji ansambla, a zvijezda nas je još jednom obradovala svojim nevjerojatnim likom. 19-year-old Disney Channel glumica uzeo je Snapchat jučer da se pozira u sićušnim bikinijskim nizovima.

Zendaya je opušteno uz mediteransku obitelj i snimao video njezinog oca u vodi, prije nego što je krenuo unutra kako bi pokazao njezin novi tan. “Boja se vraća”, napisala je selfie u svilajnom bikini, stavivši njezin lik na zaslon.

puckanje

Fotografija koju je objavio Zendaya (@zendaya)

Pjevačica je samo jedna zvijezda koja je putovala u Brazil zbog modne revije Louis Vuitton Cruise Collection u ljetovalište (Alicia Vikander je također uočena u Riou u bijeloj bijeloj boji). Zajedno uz opuštanje uz bazen, Zendaya je podijelio svoju fotografiju ispred kipa Rija Krista Otkupitelja koji je opisao “Kakav prizor”.

Kakav je vid

Fotografija koju je objavio Zendaya (@zendaya)

RELATED: 15 lekcija koje smo naučili od opsjedanja nad Zendayinim žestokim stilom

Možemo reći isto od zapanjujuće zvijezde ispod nje.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

41 + = 49

map