Zvijezda zvijezda Sara Rue o tome kako novi show “dobiva malo i prljavo”

Više od 25 godina u TV karijeri mislite da ništa ne može šokirati Sara Rue. Ali čak i s dugim popisom nezaboravnih uloga na emisijama Popularan Manje od savršenog pod njezinim pojasom, zadnji projekt glumice uspio je baciti za petlju. To bi bila nova serija TV Landa Impastor (premijera večeras u 10:30 EST), komedija s jednom kamerom o kradljivcu identiteta, Prijatelj Dobbs (koju glumi Michael Rosenbaum), koji se predstavlja kao gay pastor malog grada. Rue igra Dora Winston, asistenta konzervativnog odijela Rosenbaumovog lažnog propovjednika, a otkrila je nedavnom posjetu U stiluu uredima u New Yorku zašto ste možda zaprepastili seriju.

“Izložba je mnogo jača od onoga što mislite da biste vidjeli na TV Landu”, kaže 36-godišnji, čiji je lik onaj koji postavlja glavnu priču u showu. “Ona stvarno želi dovesti crkvu u moderno doba i stvoriti osjećaj prihvaćanja unutar gradskog naroda, tako da unajmljuje otvoreno gay pastor da preuzme”, objašnjava Rue. Nažalost, čini se da Dora nije učinila dovoljno temeljitu provjeru pozadine. 

ODNOSE: Super djevojkaMelissa Benoist dijeli ono što Stvarno Se pretvara u superhero

Iako Rueov lik može biti u mraku kada je riječ o varljivom novom “pastoru”, ona vjerojatno i nije mogla podnijeti posljedice ako se tajna pojavi na vidjelo. “Ona je doista posvećena tome što je dobro za svoj mali prigradski grad i njezinu crkvu”, kaže Rue, opisujući seriju kao “neku vrstu komedijske verzije Amerikanci.”Ali dok to može donijeti smijeh, Impastor i dalje sadrži mnogo drame. “Svaka epizoda završava strijelom o ubojstvu”, kaže Rue. “Epizodi tek postaju tamniji.”

Sara Rue - Impastor
Facebook / Impastor

Gustier priroda ove emisije bila je veliki bonus za Rue, koji je svoju karijeru udario u visoku opremu s 1999-im Popularan prije slijetanja nezaboravnih gostujućih mjesta na Chuck Lorreovim komedijama poput Dva i pol muškarcaTeorija velikog praska, i, u zadnje vrijeme, Mama. Ali ovaj put, stvari su različite – i to je u velikoj mjeri zahvaljujući seriji “skripta za sve”. “Proklinjamo, i seks i droga, definitivno se malo spusti i prljava”, kaže Rue. “Možemo prilično reći što god hoćemo, a oni će nas samo izvući i otići s njim. To je stvarno uzbudljivo za mene, jer nikada mi nije bilo dopušteno to učiniti na televiziji na mreži. ” 

Iako nije mogla spustiti ljude kao liječnika djevojke Johnnyja Galeckia Teorija velikog praska, Rue je i dalje uživao na tom setu, i iz dobrog razloga: jedini i jedini Sheldon Cooper, odnosno njegov pravi kolega. „Teorija velikog praska bio je vjerojatno moja omiljena uloga zvijezde, jer sam postao – i ostao – jako dobar prijatelj sa Jimom Parsonsom i volim svog dečka [Todda Spiewaka], Rue kaže o Djelo Božje Zvijezda Broadwaya. “Uvijek je lijepo kad ste negdje stvorili životni dugi prijatelj.” 

RELATED: Što bi se Svemogući nosio? Djelo Božjekostimografkinja nam daje kuglu

A Parsons nije jedini koji je Rue stalno držao tijekom godina. Gost je glumila u mnogim Lorreovim serijama, a ispada da su ona i producent išli, put leđa. “Učinila sam epizodu Roseanne kad sam imao 13 godina, a on je bio na toj zabavi – ali to nisam ni znao sve dok mi to kasnije nije rekao – rekla je. Nedavno je Lorre pritisnuo Rue da zastaje Mama, igrajući “skrivenu” novu djevojku bivšeg supruga Anna Farisa. Ali wiako je sigurno izvukla njezin blagonaklon karakter Mama, Rue je svejedno, ali ponižavajuće Impastor. “Moj lik predstavlja sretnu i svjetliju stranu malog grada”, kaže ona, “ona je žrtva okolnosti i samo je glas razuma – i to mi se sviđa.” 

Pogledajte dolje prikazanu emisiju i podešavajte se na TV Land u 10:30. Est večeras promatrati serije premijere.

ODNOSE: Majstori seksa Dizajner kostima proliše tajne iza stilova šezdesetih godina

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

4 + 3 =

map